Véraláfutás, törött orr és arccsont. Így néz most ki az a férfi, aki szombaton a testvérével és annak barátnőjével strandolt a Dagályban. Egy részeg férfi megütötte az egyik nőt, ekkor szabadultak el az indulatok. A biztonságiak a férfi elmondása szerint semmit sem tettek, a rendőrség garázdaság miatt nyomoz.

Tettlegességig fajuló verekedés volt szombaton a Dagály Fürdőben – tudósít az RTL Klub Híradója. A támadás egyik sértettje elmondta: testvérével és annak barátnőjével strandoltak a Dagályban, amikor egy részeg férfi, és annak társasága beléjük kötött, ezután pedig őt is, illetve testvére barátnőjét is megütötték.

A férfinak eltörött az arccsontja, és nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. A féri elmondása szerint a biztonságiak nem segítettek megakadályozni a történteket, semmit sem tettek, sőt még a tetteseket sem tartották vissza, azok elmenekültek a strandról.

Mivel 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett a nőket védelmező férfi feljelentést tett a rendőrségen. A Dagályból senki sem nyilatkozott még, a rendőrség pedig csoportosan elkövetett garázdaság miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

Eközben a Palatinuson is akció volt, ott pedofilt fogtak. A fürdőből vitte el a rendőrség a középkorú férfit, akire egy anyuka hívta fel a biztonsági őr figyelmét. A férfi a nő 7 és 10 év közötti lányait a csúszdán fogdosni kezdte egy férfi, segítségnyújtás ürügyén.

Palatinus Gyógy-, Strand- és Hullámfürdőben egy férfi megengedhetetlen módon közeledett két gyermekhez. A 7 és 10 év közötti lányokat az édesanyjuk elengedte csúszdázni, ahol egy férfi felajánlotta a segítségét a gyerekeknek, és ezzel az ürüggyel fogdosta őket. Erről az egyik fürdőző számolt be.

“A feleségemmel és a gyerekeimmel voltunk a strandon, amikor egyszer csak megláttuk a biztonsági szolgálat embereit, akik elég feszültek voltak.

Figyelni kezdtem őket és láttam, hogy egy nővel beszélgetnek, aki mellett két kicsi lány álldogált, kisiskolások lehettek.

Látszott az anyukán, hogy nagyon ideges. Heves mozdulatokkal magyarázott, majd a biztonságiakkal együtt egy középkorú férfihoz mentek, aki szintén fürdőző volt” – idézte a férfi beszámolóját a Ripost.

Miután a gyerekek elmesélték a történteket a nőnek, ő azonnal segítséget kért, a pedofilt pedig a rendőrök kiérkeztéig visszatartották. A Budapesti Rendőr-főkapitányság egy személyt gyanúsítottként hallgatott ki az ügyben.

Kiemelt kép: részlet az RTL videójából