Mindkét autó zöld jelzésen haladt át, a szemből érkezőnek elsőbbsége volt, amit vélhetően nem kapott meg a balra kanyarodó Auditól, nagy csattanás lett a vége.

Nem sikerült a kanyarodás

Kedd este a 2. kerületben az Árpád fejedelem útján egy zöld színű Audi RS Q3 a Zsigmond tér felől érkezve balra, a Szépvölgyi útra akart kanyarodni. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Összetört mindkét autó eleje

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Zöldet mutatott a lámpa

A jelzőlámpa zöldet mutatott, így a középkorú sofőr hölgy elkezdte a kanyarodást, viszont szemből, szintén zöld jelzésen a Máltai Szeretetszolgálat Skoda kombija pont ekkor ért oda, amely egyenesen kívánt volna tovább haladni a Zsigmond tér felé.

Gyorsan megérkeztek a tűzoltók is

Nagy csattanás

A két autó nagy csattanással egymásnak ütközött, az Audiban rögtön ki is robbant az összes létező légzsák. A Skodában, bár az öv állapotából ítélve be volt kötve a sofőr, nem nyílt ki légzsák, elképzelhető, hogy egyszer már használatban volt és nem pótolták.

A Volkswagen csoport olcsóbb és drágább autója hasonlóan tört össze

Kórházba vitték a sofőröket

A két sofőrt megfigyelésre kórházba szállították, ők saját erőből szálltak be a mentőbe, nem sérültek komolyabban.

Audi és Skoda tört össze

Levették a rendszámot

Az Audi egyedi rendszámait a balesetet követően azonnal leszerelték, így azt nem tudni, magyar vagy külföldi jármű volt-e. A fővárosi hivatásos tűzoltók is a helyszínre vonultak, majd áramtalanították az egyik járművet. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/G.K.