Komoly árat fizethet a két celeb a száguldozásért, és most eldőlni látszik, mekkora butaság volt ráadásul erről videót is posztolni: szabálysértési és közigazgatási eljárás indult a zenészek ellen a gyorshajtásuk ügyében.

Bukhatják a jogosítványt

A rendőrség gyanúja szerint egyszerre több szabályt is megszeghettek a luxusautóval vagánykodó celebek. A tét nagy: a jogsijukat is elbukhatják. A BudapestKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Száguldoztak

Ahogy arról a BudapestKörnyéke.hu is beszámolt, nemrégiben rendőrségi eljárás indult, miután L. L. Junior kitett egy videót arról, milyen jót száguldozott egyik este G. w. M.-mel a Petőfi hídon.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Kis gázfröccs, de semmi verseny

„Egy 400 méteres szabad szakaszán az útnak adtunk egy kisebb gázfröccsöt, azután pedig rögtön lefékeztünk. Nem volt sem száguldozás, sem versenyzés” – jelentette ki L. L. Junior azt követően, hogy kikerült Instagram-oldalára egy videó.

Száguldás a hídon

A felvételek tanúsága szerint az előadóművész 100 km/h-val hajtott át a Petőfi hídon, miközben felvette a mellette haladó G. w. M-t is, aki ugyancsak hatalmas sebességgel haladt. Itt amúgy 50 km/h a legnagyobb megengedett sebesség.

Állítja, szabálytisztelően fog vezetni – ahogy eddig is tette

Junior később azt mondta, nagyon sajnálja, ha ezzel bárkit is megbotránkoztattak volna. Jelezte, ahogy eddig, úgy a jövőben is jogkövető magatartást fog tanúsítani vezetés közben. Arra a kérdésre, hogy nem gondolja-e problémásnak vezetés közben videózni, azt mondta, a rendőrség dolga lesz kideríteni mindent.

Csak azok kritizálják, akik sosem nyomkodták telójukat vezetés közben

„Az a hipokrata (sic!) vesse rám az első követ, aki még nem fogta meg a telefonját vezetés közben, minden plakát és felhívás ellenére” – fogalmazott a zenész. Később aztán Instagram-oldalán is hasonlókat fogalmazott meg az esettel kapcsolatban.

Ellenszenvet vált ki

Az eset önmagában is felháborító lenne, de a számos baleset, a gyakran halállal végződő száguldozás – és főleg: a borzasztó Árpád-hídi tragédia miatt még nagyobb ellenszenvet váltott ki az emberekben a luxusautóval való csapatás.

Sokmilliós kocsikban vagánykodnak

Sokan azt mondják, felháborítónak tartják, hogy sokmilliós autók volánja mögött ülve a sofőrök elfeledkeznek arról, hogy rájuk is vonatkoznak a szabályok. A száguldozással pedig mások életét is kockáztatják.

Eljárás indult

G. w. M. és L. L. Junior ügyét a rendőrség mindezek fényében is vizsgálja. A Bors megkereste a témában a BRFK sajtóügyeletét, ahol arról érdeklődött, hogy történt-e előrelépés a zenészek száguldozásának ügyében. A kérdésre azt a választ kapták, hogy az esettel összefüggésben a Budapesti Rendőr-főkapitányság szabálysértési és közigazgatási eljárást indított. A BudapestKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: L. L. Junior nagy bajba kerülhet – fotó: illusztráció