Egy évvel ezelőtt halt meg Balázs Fecó. A zenész elkapta a koronavírust, majd kórházba került, ahol napokig mesterségesen lélegeztették. Fia Ferenc, először mesélt a gyászról és arról, hogy édesanyja nehezen viseli, hogy nincs már mellette a férje.

Egy éve halt meg Balázs Fecó

Egy évvel ezelőtt, november 26-án halt meg Balázs Fecó. A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas zenész elkapta a koronavírust. Több, mint egy hétig küzdött, lélegeztetőgépen is volt. A szervezete végül hosszú és fájdalmas küzdelem után feladta a harcot. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Tragikus haláleset volt

„Tragikus haláleset volt, ami hirtelen történt. Megrendített minket és az egész családot, az egész országot is, és soha nem fog ez úgymond kijönni belőlünk, de ez az egy év egy akkora távlat, ami alatt azért még nem sikerül feldolgozni egy ilyen dolgot” – mondta Fecó fia a TV2-nek.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Nehezen viseli férje elvesztését

A legendás énekes a feleségével, Imolával több, mint 25 évig éltek boldogan, az asszony nagyon nehezen viseli férje elvesztését.

Felesége ma is szomorú

„Édesanyámnak talán nehezebb volt, mint nekem. A természet rendje, hogy az ember elveszti a szüleit, de egy párt elveszíteni, azt szerintem sokkal nehezebb feldolgozni. Nem mondom, hogy nekem könnyebb volt, de talán ő emiatt is van kicsit rosszabbul” – mondta Ferenc, aki most még képtelen édesapja dalait meghallgatni.

Rossz érzése van a dalaitól

„Ha 10-15 percen keresztül a dalait hallgatom, akkor rám jön egy ilyen rossz érzés” – fogalmazott szomorúan Ferenc, aki azt is elmondta: tervei vannak, szeretné, ha édesapja neve sohasem merülne feledésbe.

Ápolni akarja apja emlékét

Balázs Fecó fia nem akarja, hogy apja emléke eltűnjön, éppen ezért komoly tervei vannak: egy emlékalapítványon is elgondolkozott, és egy díj alapítását is tervezi. 

Nemrég még a Sztárban Sztár műsorában lépett fel

Balázs Fecó néhány héttel halála előtt a Sztárban Sztár színpadán lépett fel. Az utolsó adás egyik meglepetésvendégeként lépett színpadra Balázs Fecó, aki DR BRS-el és Berkes Olivérrel adta elő az Évszakok című dalának feldolgozását.

Lélegeztetőgépen volt

A zenész több mint egy hétig küzdött a koronavírussal, szervezete legyengült, szív- és veseproblémákkal küzdött, lélegeztetőgépen volt, majd feladta a küzdelmet.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Balázs Fecó