A Kenderesi úton teljes útzár volt az egyetem utca és a vasút közötti szakaszon hétfő délelőtt mert kigyulladt egy családi ház tetőszerkezete. Két ember lakott a házban, de szerencsére nem voltak otthon.

A Piliscsabai Polgárőr Egyesület tájékoztatása szerint hétfő délelőtt kigyulladt egy családi ház tetőszerkezete Piliscsabán.

Az épület nagy lángokkal égett, a katasztrófavédelem munkatársai több tűzoltóautóval érkeztek a helyszínre, délelőtt megkezdődött az oltás. Arra kérték a környéken élőket, hogy ne használják a Kenderesi utat, mert akadályoznák a mentést, lezárták az utcát, kerülni kellett.

A Piliscsabai Polgárőr Egyesülettől, Simon Gyula hétfőn 13:00-kor arról tájékoztatta a BudaPestkörnyéke.hu hírportált, hogy a tüzet megfékezték, a háznak a teteje égett le.

A házban ketten laktak, szerencsére nem voltak otthon, így személyi sérülés nem történt, de az épületbe nem tudnak visszaköltözni.

Jelenleg az önkormányzattal egyeztetnek, hogy a két fedél nélkül maradt lakónak az elszállásolását hogyan, hol lehet megoldani. Azt, hogy mi okozhatta a tüzet, egyelőre vizsgálják – mondta portálunknak Simon Gyula.

Fotók: A Piliscsabai Polgárőr Egyesület felvételei – Forrás: Facebook