Egy gépjármű fedélzeti kamerája rögzítette azt az autós akciót, ami még csütörtökön történt az M0-as autópályán.

Maglód és Ecser között történt

A budapesti autósok közösségének oldalán jelent meg az fedélzeti kamerával rögzített videó, amelyen az látszik, hogy három autó kerülhetett konfliktusba, egymást előzgették, egymás elé vágtak. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem tudni mi okozta a problémát

Az nem derül ki a videóból, hogy mi lehetett az alapprobléma, de két Volkswagen és egy Škoda pilótája lett hirtelen nagyon ideges, és nincs jobb szó rá, egymást szívatták az M0-s autópályán Maglód és Ercsi között.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Majdnem saját magukat hozták bajba

A videó alapján az alapkonfliktus valószínűleg Volkswagen Passat és a Skoda Octavia sofőrje között kezdődhetett, a Volkswagen Polo sofőrje pedig a történteket megelégelve szállhatott be, majd kis híján saját magát sodorta bajba, tették hozzá.

Nézze meg a videót

Az M0-s amúgy is balesetveszélyes útszakasz

Március végén az esős időjárás miatt sok baleset történt az ország útjain. Az M0-s autóúton, az M5-ös autópálya felől az M3-as autópálya felé vezető oldalon, a gyáli lehajtó előtti szakaszon egy koccanásos baleset miatt lelassult a forgalom.

Nem tudott kiszállni

Ezt azonban egy magyar rendszámú Ford Transit kisteherautó sofőrje a belső sávban haladva későn, vagy egyáltalán nem vette észre és fékezés nélkül az előtte megálló nyerges billencs hátuljába rohant, s a férfi beszorult a roncsba.

Gigantikus dugó alakult ki

Őt a fővárosi hivatásos tűzoltók feszítővágó berendezés segítségével szabadították ki az összeroncsolódott fülkéből. Ezt követően átadták a mentőknek, akik életveszélyes állapotban szállították kórházba. Az autóúton egy ideig teljes útzár volt, majd a leállósávon engedték a forgalmat, de így is 8-10 kilométeres torlódás alakult ki.

Még egy ütközés

Közben a torlódó járművek között újabb baleset történt, egy kamion és egy személyautó akadt össze sávváltás közben, ott szerencsére nem történt személyi sérülés.

Teherautónak ütközött

A Kékvillogó.hu számolt be arról a halálos balesetről, ami februárban történt az m0-s autóúton. Egyelőre ismeretlen okból az M0 autóút 19-es kilométerszelvényében a főváros felé vezető szakaszán, február 10-én 12 óra 30 perc körül egy személygépkocsi hátulról nekiütközött egy teherautónak.

Meghalt a 39 éves utas

A baleset következtében a személyautó 39 éves utasa a helyszínen meghalt, a 30 éves utasát könnyű sérülésekkel vitték kórházba.

A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotó: Budapesti Autósok Közössége/Youtube