Két fiatal lány is eltűnt Budapesten: Molnár Amanda Angelikát és Rusai Zsófia Ráhelt jelenleg is keresi a rendőrség.

Amanda a 8. kerületből tűnt el

A rendőrség tájékoztatása szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság 8. Kerületi Rendőrkapitányság eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Molnár Amanda Angelika ügyében. A rendelkezésre álló adatok szerint a 16 éves lány VIII. kerületi otthonából ismeretlen helyre távozott, a rendőrök jelenleg is keresik. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Személyleírása

Molnár Amanda Angelika 167 cm magas, hosszú fekete hajú, sötétbarna szemű. Eltűnésekor szürke pulóver és szürke nadrág volt rajta.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Fotó a lányról:

Rusai Zsófia Ráhel is eltűnt

A rendőrség egy másik közlése szerint a 22 éves Rusai Zsófi Ráhel is eltűnt, Budapesten, szintén a 8. kerületben veszett nyoma.

Otthonából távozott

A rendelkezésre álló adatok szerint a 22 éves nő 8. kerületi otthonából 2022. május 14 –én 12 óra 30 perc körül ismeretlen helyre távozott. Orvosi segítségre szorulhat, a rendőrök jelenleg is keresik.

FRISS!

Személyleírása

Rusai Zsófia Ráhel 170 cm magas, vörös hajú, kék szemű. Eltűnésekor fekete póló, fekete nadrág és zöld sportcipő volt rajta. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotón az eltűnt lány:

Kiemelt kép: police.hu