A rendőrök a lakosság segítségét kérik, mert a két keresett személyt hiába keresték eddig megfeszített erővel, nem találták.

Eltűnt Holácsik Dominika Katalin

A 17 éves lányt 2023. február 1-jén látták utoljára. A Tamási Rendőrkapitányság körözést adott ki az eltűnése kapcsán. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A lány eltűnésének körülményei

A fiatal lány egy gyermekotthonból távozott engedély nélkül. Nem lehet tudni, hogy hol tartózkodik, biztonságban van-e. Semmilyen életjelet nem adott magáról az elmúlt napokban.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Az eltűnt lány személyleírása

Holácsik Dominika Katalin 160 centiméter magas, normál testalkatú. Szeme színe kék, haja festett, világos vörös színű. Különös ismertetőjegyről nem számolt be a rendőrség a honlapján.

Ilyen ruhát viselt

A 17 éves lány eltűnésekor fekete rövid dzsekit viselt és kék farmernadrág volt rajta. Amikor elhagyta a gyermekotthont, egy fekete csizmában tette ezt.

Egy kép az eltűnt lányról

2023. február 1-jén tűnt el Holácsik Dominika Katalin – Fotó: Police.hu

Eltűnt Kuru László

Ugyancsak ma délután tette közzé a rendőrség a honlapján, hogy eltűnt egy 31 éves kazincbarcikai férfi. A fiatalembert a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság körözi.

Néhány napja látták utoljára

A férfi 2023. március 3-án 18 óra körül távozott a Budapesten található Gyömrői úti munkásszállóról. Nem tudja senki, hova indult, és azt sem, hogy most merre lehet. A rendőrség eddig hiába kereste, nem találta sehol.

Kuru László személyleírása

A férfi 165 centiméter magas, vékony testalkatú. Szeme színe barna, rövid haja van, szeme színe pedig zöld. Különös ismertetőjegyéről nem tudni.

Egy fotó az eltűnt fiatalemberről

2023. március 3-án tűnt el Kuru László – Fotó: Police.hu

Így lehet segíteni a rendőrök munkáját

Akinek információja van akár Holácsik Dominika Katalin, akár Kuru László eltűnésének körülményeiről vagy az érintettek jelenlegi tartózkodási helyéről, az jelezze azt a rendőrök számára. Éjjel-nappal lehet bejelentést tenni a 112-es, díjmentes segélyhívó számon. Ugyancsak ingyenesen hívható a 06-80-555-111-es számon a Telefontanú zöldszáma. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: archív