Ahogy arról kora reggel beszámoltunk, le kellett zárni az M3-as autópálya Vásárosnamény felé tartó szakaszát Gödöllő térségében, mert egy holttestet találták a pályán. Azóta forgalom helyre állt és az áldozatról is van információ.

Önszántából vetett véget az életének

Egy negyven körüli nő ugrott le önszántából a gyaloghídról az M3-as autópályánál – tudta meg a 24.hu. Ahogy arról korábban beszámoltunk szerda hajnalban találtak egy holttestet a rendőrök M3-as autópálya 31-es kilométerszelvényében, az autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalán. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A rendőrség vizsgálja az esetet

Szabóné Berki Bianka, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az esettel kapcsolatos megkeresésünkre azt mondta, hogy egy 43 éves nő holttestét találták meg, és a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Megindult a forgalom

Közben megindult a forgalom a hajnalban lezárt M3-as autópályán, a 31-es kilométernél, azonban csak lassan oszlik a feltorlódott kocsisor. Az Útinform azt írja, hogy az M31-es autópályán is engedik már az autósokat. A korábbi, 3-as főútra terelések miatt Gödöllő és Aszód között továbbra is jelentős torlódásra, megnövekedett menetidőre kell számítani.

Gödöllő térségben történt a terelés

Vásárosnamény felé a forgalmat a 27-es kilométernél lévő csomópontban leterelik, és a 39-es kilométernél lévő Bag csomópontnál lehet visszahajtani a pályára.

Az autópályán feküdt a holttest

Szabóné Berki Bianka, a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek elmondta: a rendőrök szerda hajnalban egy holttestet találtak az autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalának 31-es kilométerszelvényében.

Akkor még nem tudták, ki az áldozat

Az elhunyt, az eddig beszerzett adatok alapján, feltehetően az autópálya feletti gyaloghídról eshetett a pályatestre. Személyazonosságának a megállapítása folyamatban van. A haláleset pontos körülményeit vizsgálják

Óriási dugó volt

A baleset miatt az M31-es autópályán, az M3-as autópálya felé vezető oldalon, a 8-as kilométernél lévő csomópontban kiterelik a forgalmat a rendőrök a 3-as főútra.

Néhány napja is történt baleset az M3-ason

A Kékvillogo.hu is megírta, hogy az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság akkori tájékoztatása szerint egy utasokat szállító kisbusz és egy kamion ütközött Ecséd térségében.

A forgalom egy sávon haladt

Egy kisbusz és egy kamion ütközött az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán pénteken reggel – Ecséd térségében, a 65. és a 66. kilométer között; a forgalom egy sávon halad – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-vel.

Ha segítség kell!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt fotó: Illusztráció