A férfinak csütörtök délután, a nőnek szombat este veszett nyoma. Nagy erőkkel keresik őket a rendőrök, akik a lakosság segítségét kérik a megtalálásához.

Szegner István nem ad életjelet magáról

Január 12-én csütörtökön 16 óra magasságából hagyta el otthonát Szegner István. Budapesten, a 15. kerületben lakott, azt nem lehet tudni, hogy hova indult. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ezt kell tudni az eltűnt férfiról

Szegner István testmagassága körülbelül 170 centiméter, testalkata átlagosnak tekinthető. Ősz haja van, amely a kor előrehaladtával megritkult. Úgy tudják, hogy amikor eltűnt, fekete dzseki volt rajta és egy kék színű sapka.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Egy fotó Szegner Istvánról

Szegner István orvosi segítségre szorulhat – fotó: Police.hu

Ez történik most

A férfit a Budapesti Rendőr-főkapitányság 15. Kerületi Rendőrkapitánysága keresi. Azt kérik a lakosoktól, aki tud bármit a tartózkodási helyéről, az ossza meg velük az információt. Ezt mindenki megteheti akár az otthonából is.

Az idő sürget

A férfi a rendőrség honlapja szerint orvosi segítségre szorulhat, ezért is volna fontos mielőbb a nyomára bukkanni. Azt nem közölték, hogy pontosan milyen jellegű kezelésre volna szüksége.

Így lehet segíteni

Telefonon névtelenül is lehet bejelentést tenni. Éjjel-nappal, díjmentesen hívható a 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszám. Akinek szimpatikusabb, tárcsázhatja a 112-es segélyhívó számot is.

Sokan megosztották a felhívást

A férfi eltűnéséről az Eltűnt emberekért-megoszthatod Facebook csoport is beszámolt. A posztot eddig több tucatnyian osztották meg. A kommentek alapján Tatabányától Zemplén megyén át Szolnokig mindenki igyekszik segíteni.

Egy gyógyszeres kezelés alatt álló nő is eltűnt a fővárosból

Egy 52 éves nőt is keresnek a zsaruk, őt a 8. kerületi rendőrök körözik. Komjáthy Beatrix január 13-án szombaton 21:40-kor ment le sétálni egy kórház udvarába, ám onnan már nem tért vissza a kórterembe.

Ezt lehet tudni az eltűnt nőről

Komjáthy Beatrix 160 centiméter magas, hosszú fekete haja van és fekete ruhát viselt, amikor nyoma veszett. A rendőrök a 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán várják az akár névtelen bejelentéseket, valamint a 112-es segélyhívó is használható erre a célra. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Egy fotó Komjáthy Beatrixról

Komjáthy Beatrix szombat este tűnt el – fotó: Police.hu

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: archív