Egy autó ütközött a HÉV-vel Csömörön hétfő délután. Három ember súlyosan megsérült, mentőhelikopter is érkezett a helyszínre. Az utasokat pótlóbuszok szállítják.

Baleset Csömörön

HÉV-vel karambolozott egy személyautó a Csömörön, a Major utcában, a szerelvény maga előtt sodorta az autót. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Három embert szabadítottak ki az autóból

A fővárosi hivatásos tűzoltók, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával, feszítővágóval három embert szabadítottak ki az autóból. A BudaPestkörnyeke.hu úgy tudja, az autóban négyen ültek.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Mentőhelikopter a helyszínen

Munkájukat a helyi önkéntes tűzoltók segítik. A helyszínre érkezett két mentő, továbbá egy mentőhelikopter is. Az érintett útszakaszt a mentés idejére lezárták.

Tilosat mutatott a lámpa

A baleset-info.hu azt írja, hogy már rég tilosat mutatott a jelzőlámpa, a HÉV sípolt is, de az autó ennek ellenére nem állt meg.

Itt történt a baleset

Pótlóbuszok viszik az utasokat

A BKK azt írja: „baleset nehezíti a közlekedést Csömörön a Hunyadi János utcában a Major útnál a HÉV átjáróban. A H9-es HÉV helyett Cinkota és Csömör között pótlóbusszal lehet utazni”.

Baleset az M3-ason

Egy kisteherautó és két személyautó ütközött össze az M3-as autópálya 78-as kilométere közelében, Gyöngyöshalász térségében, a Nyíregyháza felé vezető oldalon. A mentést a gyöngyösi hivatásos tűzoltók végzik. Az érintett szakaszon forgalmi akadályra kell számítani.

Felborult egy autó Újpesten

Oldalára borult egy személyautó Budapest VI. kerületében, a Bajza utcában, a Városligeti fasor találkozásának közelében. A fővárosi hivatásos tűzoltók a kerekeire állították a járművet. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép forrása: balesetinfo.hu