A gyermek egy falunapon vett részt, ám hiába várták, nem tért haza. A keresésére indultak, ám nem került elő. Állítólag többen egy férfival látták egy buszmegállóban.

A szülei nem tudnak aludni

A kislány szülei attól félnek, hogy egy idegen tartja fogva a gyermeküket. Elmondták, hogy a kislány nagyon barátságos természetű. Amióta eltűnt, aludni sem tudnak, mondta az apja. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Egy Arlón tartott búcsúból tűnt el

A 11 éves Fruzsina Arlón, egy Borsod vármegyei nagyközségben tartott búcsún vett részt. A szülők is ott voltak a rendezvényen, de hamarabb hazamentek. A lányra a nagyobbik testvére felügyelt.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Egy pillanat alatt megtörtént a baj

Fruzsina testvére egy pillanatra szem elől tévesztette a 11 éves lányt, ekkor tűnt el. A családja aznap megkezdte a gyermek keresését, ám nem jártak eredménnyel. Az eset még múlt vasárnap történt, a lány azóta sem került elő.

A család nagy erőkkel kereste a gyermeket

Az apa a Tények számára elmondta, barátaikat, ismerőseiket is megkérdezték, nem látták-e a kislányt. Többen arról számoltak be, hogy egy közeli buszmegállóban látták. A lány apja úgy tudja, egy Gábor nevű férfival volt, azzal mehetett el ismeretlen helyre.

Ezt lehet tudni a férfiról

Gábor a lány családjának információi szerint a dodzsem tulajdonosa mellett kisegítőként dolgozott. A zsetonok összeszedése volt a feladata. Munkájából még aznap elbocsátották.

Egy bőrönddel állt a buszmegállóban

A férfit látták, amint egy bőrönddel várakozik a buszmegállóban. A 11 éves Fruzsi is vele volt állítólag. A kislány barátságos, közvetlen volt mindenkivel.

A szülők a rendőrséghez fordultak

A család a rendőrségen feljelentést tett lányuk eltűnése kapcsán. Fruzsinánál nem volt telefon és pénz sem, amikor nyoma veszett. Szüleinek így esélye sem volt arra, hogy kapcsolatba lépjen vele.

Pénzdíjat ajánlott fel a lány családja

Fruzsina családja 50 ezer forintos pénzjutalmat ígér annak, aki segít megtalálni a lányt. Az apa elmondta, szegények, így nem tudnak több pénzt felajánlani. Azt viszont garantálja, hogy aki segít a lány nyomára bukkanni, az meg fogja kapni ezt az összeget.

Ezt reméli a család

A kislány családja bízik abban, hogy a férfi nem tartja fogva a kislányt. Néhány nap múlva lenne a 12. születésnapja, hozzátartozói remélik, hogy a lány haza fog menni. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A Tények riportja

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: BudaPestkörnyéke.hu