Segítsetek megtalálni nekem azt a perverz állatot – mondta videóüzenetben a feldúlt édesapa, akinek a lányát és barátnőit egy 20-25 év körüli férfi zaklatta nemrég a gödöllői HÉV-en.

A három lány az Örs Vezér terén szállt fel a HÉV-re. Az egyik megállóban felszállt egy férfi, aki kinézte őket magának. Először csak távolabbról figyelte őket, majd egyre közelebb ment hozzájuk, végül melléjük ült a HÉV-en.

A lányok hiába kérték a szatírt arra, hogy hagyja békén őket, a férfi ekkor már mutogatni is kezdte azt a bizonyos szervét, ráadásul az egyik lány térdét is megfogta.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Döbbenetes, hogy a szerelvényen többen is ültek, de senki sem ment oda segíteni, csendben hallgatták, nézték a történteket. Meghökkentő az emberek közönyössége.

A szatír Gödöllőn a Szabadság téren szállt le. A lányokat valóssággal sokkolta az incidens, a molesztálás miatt pedig annyira kiborultak, hogy órákon át sírtak, majd mindent elmeséltek otthon. Ezt követően az édesapa a Facebook népéhez fordult azzal, hogy “Arra kérlek titeket, segítsetek megtalálni egy rohadt, perverz állatot” – mondta az apa.

A lányoknak iskolapszichológus segít feldolgozni a történteket, a rendőrség pedig nyomoz, átnézik a térfigyelő kamerák felvételeit, ráadásul a MÁV is arról tájékoztatott, hogy a HÉV-rendészeket átvezényelték a gödöllői vonalra, hogy megtalálják a 160 cm magas, 60 kilós, hátrafésült hajú, a tarkóján tetoválást viselő férfit.

A HÉV vonalakat üzemeltető MÁV azt tanácsolja, ha ilyen esettel találkozik valaki egy szerelvényen szóljon a vonatkísérőnek, hogy rendőrt hívjon, ha pedig nincs vonatkísérő, huzzuk meg a vészféket, ekkor a vonatvezetőnek azonnal jelentenie kell, hogy baj van – mondták a TV2 hírműsorában.

Kiemelt kép: HÉV Gödöllőnél – Fotó: BudaPestkörnyéke.hu