Továbbra is keresik azt a 16 éves fiút, aki vasárnap este tűnt el Csömörről. Balázs Huba Endréért a település minden lakója aggódik, akinek egy kis szabadideje van, azonnal csatlakozik a kutatócsoporthoz. Mások otthon imádkoznak, hogy épségben hazakerüljön a fiú.

Nem adják fel

Nem adják fel a csömöriek: továbbra is keresik azt a 16 éves fiút, aki vasárnap este tűnt el otthonából és azóta nem adott életjelet magáról. A helyiek tegnap délután önkéntes alapon szervezték a kutatást, aki élt és mozgott, mindenki Balázs Huba Endrét kereste. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Sokan imádkoznak érte

A helyi lakossági csoportban szinte percenként adnak hírt arról, hogy a kisebb csapatok melyik utcát és zöldterületet fésültek át. Hétfő este többen arról írtak, hogy otthon imádkoznak azért, hogy épségben megtalálják Hubát.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Önkéntesek keresik a 16 éves fiút

Forrás: Facebook

Mindenki Hubáért aggódik

„Éjt nappallá téve keressük Hubát, azt a 16 éves, csömöri fiút, akinek június 12-én veszett nyoma. Egyelőre nem sikerült megtalálni a budapesti Eötvös József Gimnázium tizedikes diákját, de összefogott egész Csömör és a környékbeliek, egy emberként bízunk abban, hogy előkerül, és újra megölelhetik egymást az anyukájával. Éjfél után Cinkotán, a hévnél látták utoljára. Ha bármilyen információd van róla, vagy emléked arról, hogy láttad őt, akkor mindenképpen hívd a rendőrséget!” – írta a Facebookon egy aggódó helyi kétgyermekes anyuka.

Este 11-ig keresték

„Egy hosszú, fárasztó és eredménytelen napon vagyunk túl. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság kérésére a reggeli állatmentés után „Csömörre indultunk, ahol egy 16 éves fiú tűnt el. A hétfői nap folyamán dolgoztunk kutyával, drónnal, utw járművel. Idő közben a rendőrség és a polgárőrség mellé becsatlakozott a Csömöri Önkéntes Tűzoltó Egyesület, a Kutyák Határok Nélkül – KHN, a Mancs a Kézben Mentőkutyàs Egyesület és a Mantrailing Akadémia Alapítvány, Nagytarcsai FLEX Polgárőr Egyesület valamint civil segítők és így közel 70 fő vett részt a feladat végrehajtásában. (Elnézést, ha valakit kihagytunk) A kutatás párhuzamosan, több helyszínen zajlott, de sajnos az eltűnt eddig a pillanatig nem került elő. A rendőrség koordinációja mellett zajló terület-kutatás nem sokkal 23 óra előtt az irányító döntése alapján fel lett függesztve” – írta Facebook oldalán kedd reggel a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat

Személyleírása

Magassága 180 cm súlya 60 kg vállig érő göndör barna hajú barna szemű, szemüveges. Eltünésekor szürke pólót, sötét melegítőalsót, fekete Adidas cipőt viselt és volt nála egy barna hátizsák. A fiú állítólag azt mondta, hogy egy szép helyen szeretne lenni, ezért a helyieket hétfőn a környék zöld területeit nézték át.

Balázs Huba Endre

Forrás: Facebook

Plakátokat is kihelyeznek

Kedd délután plakátozással folytatódik a 16 éves fiú keresése. Az önkéntesek már szervezik, hogy ki, melyik területen plakátozik. Azonban már nemcsak Csömörön keresik Balázs Hubát, hanem a 16. kerületben és Zuglóban is. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Frissítés

Kedd délben Gödöllőn találták meg a 16 éves Hubát, amint részleteket tudunk, bővítjük a cikkünket!

Kiemelt kép: a Hubát kereső kutatócsoport – Forrás: Facebook