Egy fiatal nő követett el öngyilkosságot pénteken este Nagykőrösnél, amikor a vonat elé lépett. A legfrissebb információk szerint a lány már jó ideje szenvedett, és mielőtt elkövette végzetes tettét, közösség oldalán elbúcsúzott ismerőseitől és követőitől.

Önszántából lépett a mozdony elé

Az áldozat, aki a friss információk szerint önszántából lépett a mozdony elé, egy szép, fiatal lány volt, aki már jó ideje szenvedett, erről tanúskodtak a közösségi oldalán tett bejegyzései. A Kékvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Az utolsó bejegyzés

Alig egy órával azelőtt, hogy megtette volna utolsó, halálos lépését, még posztolt a Facebookon. Egy versben búcsúzott, hosszú költeményben, amelynek minden egyes sora arról árulkodott, hogy végzetes útra indul. 

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Nem tudta feldolgozni a traumákat

Az írásban arról is vall, hogy depresszió gyötri, hogy a gyermekkorában őt ért traumákat, bár sokan úgy gondolták, de nem tudta feldolgozni. A legsokkolóbb mégis az utolsó sor: az öngyilkosságban nem a vonat elé lépni a legfájdalmasabb, hanem az út, ami elvezet a sínekig.

Sötét gondolatok

Napok, sőt hetek óta sötét gondolatok jártak már a fejében, ahogyan a bejegyzések is tanúskodnak róla: visszatérő motívumok mondataiban a fájdalom és az élettől kapott ütések. Már csak ezért is nehéz megérteni, hogy miért nem kért segítséget, hogy hogyan juthatott el a végzetes döntésig – írta a Blikk.

Gyászoló családtagok

A családtagok nem kívántak nyilatkozni a történtekről.

Nagykörösnél történt a tragédia

A Kékvillogó.hu számolt be arról, hogy halálra gázolt egy embert a Szolnokról Kecskemétre tartó vonat Nagykőrösnél péntek este. A történtek miatt az utasokat vonatpótló buszok szállították Nagykőrös és Kecskemét között. 

Túlélte a 11 éves kislány  

Ugyancsak a Kékvillogó.hu írt arról, hogy szándékosan lépett a vonat elé egy 11 éves kislány Gyürénél. A fiatalt az iskolában sokat bántották, ezzel indokolta tettét. A lány súlyos fejsérüléseket szenvedett, mentőhelikopter vitte kórházba, de túlélte a balesetet.

Rettenetes statisztika

Az pénteki eset tovább csak tovább rontja azt a szomorú statisztikát, amely szerint Magyarország második a halálos vasúti balesetek tekintetében az EU-ban a 2021-es adatok szerint. Csak Szlovákia előz meg minket, Lengyelország a harmadik, holott a tragédiák zöme megakadályozható lenne – számoltunk be róla korábban.

Borzasztó esetek sokasága

2021 februárjában halálra gázolt egy idős asszonyt egy vonat Kecskeméten. Ugyanabban az évben, áprilisban a betört ablakon keresztül menekültek az utasok egy kisiklott szerelvényből Újfehértónál, amikor egy traktorral ütközött a személyvonatuk, a traktoros a helyszínen meghalt.

Sokan veszítették életüket

Néhány hónappal később egy jegyespár lelte halálát Debrecenben, amikor autójukkal egy érkező vonatnak csapódtak. Egy autós és a tilos jelzés ellenére hajtott be az átjáróba Csengelénél, jött a vonat, nem élte túl. És sajnos ez csak néhány példa 2021-ből. A Kékvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció