Sem a kanyar, sem a záróvonal nem számított. Egy Bárdi Autós áruszállító furgon majdnem összeütközött egy gyermekeket szállító kisbusszal. A sokkoló videót a cikk alján lehet megnézni.

Hirdetésszervező kollégákat keresünk! Otthonról is végezhető munka, magas jutalékkal, melyet azonnal utalunk. Fizetjük a telefonszámlád és a járulékaidat. Legyél te is a munkatársunk, a részletekért kattints ide!

A fedélzeti kamerával készült felvételen az látszik, hogy nagy sebességgel, záróvonalon, szabálytalanul előzött az áruszállító autó a 6-os úton. A videó a Bpiautosok.hu oldalon jelent meg.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Kapcsolódó idióták:

A furgon kis híján frontálisan ütközött a bekamerázott, gyermekeket szállító kisbusszal. A látvány annyira sokkoló, hogy a felvételen az is hallatszik, a gyerekek sikítása. A manőver után a gyerekeket szállító busz sofőrje megállt, annyira nem tudott mit kezdeni a durva jelenettel.

A felvétel vélhetően az agglomerációban készült, hiszen a 6-os út Érd környékén halad ilyen töltésen, korlátok között.

A Bárdi Autó a videó nyilvánosságra kerülése után az alábbi közleményt juttatta el  a Vezess.hu részére:

“Köszönjük, hogy elküldte nekünk ezt a videót, egyúttal megdöbbentünk a látottakon. A Bárdi Autó minden esetben felhívja új és már meglévő kollégái figyelmét a közlekedési szabályok betartására és a kultúrált közlekedésre. Biztosíthatunk, hogy az ügyet kivizsgáljuk, egyúttal pedig felvesszük a kapcsolatot a videót feltöltő személlyel is, hogy a rendszámot is eljuttassa hozzánk” – írták.

Kapcsolódó cikkek:

Az új jogszabályok értelmében a rendőrség már videó alapján is vizsgálhat egy közlekedési szabálysértést.

A videón nem csak egyszerűen egy szabálytalan előzés és záróvonal átlépés történt, hanem majdnem tömegkarambol következett be, így a közveszély okozása, vagy akár emberélet veszélyeztetése is megvalósulhatott. Amennyiben bíróságra kerül az ügy, a Bárdi Autó sofőrjének biztosan bevonják a jogsiját, a pénzbírság is borítékolható, de akár felfüggesztettet is kaphat ezért az eszeveszett őrült tempóért.

A legfrisebb információk szerint a furgon sofőrje jelentkezett és minden következményét vállalja a történteknek.

Kiemelt kép: részlet a videóból