Egy kerékpáros csapódott egy autónak az Árpád hídon. Miután megtörtént a baleset, a kerékpáros üvöltözni kezdett az autóssal. Az szakértő szerint nem volt igaza a bringásnak, egyértelműen ő volt a hibás.

Látogatószám rekordot döntött a BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportál szeptemberben! Köszönjük, hogy sok százezren olvastok minket! Hirdetőknek itt az ajánlatunk.

Agresszív, üvöltöző kerékpáros csapódott egy autónak az Árpád hídon. Egy férfi elektromos rollerjére szerelt kamera rögzítette az eseményt.

A biciklis már a járdán agresszíven viselkedett, a rollerest is kétszer lecsengette az útról. Ezután körbe sem nézett, hanem egyenesen az útra hajtott, ahol egy szabályosan közlekedő autós elgázolta. Az esés után felpattant és trágár szavakkal illete a sofőrt. Majd kétszer nagy erővel megütötte az autó motorháztetőjét.

Az elektromos rollerrel közlekedő férfi azt mondta a Tényeknek, hogy a biciklis legalább 40-45 kilométer/órával mehetett a hídon. Ahogyan a BPIAUTOSOK.hu videóján is látszik, a biciklis, karjelzéssel sem jelezte, hogy le akar térni a kerékpárútról.

A közlekedési szakértő szerint egyértelműen a biciklis volt a hibás, mert váratlanul vágott a kocsi elé. Az autó ráadásul már a zebrán volt, amikor a kerékpáros az útra kanyarodott.

Az agresszív bringás egyébként sérülésmentesen megúszta a balesetet.

Kiemelt kép: Youtube.com