Holttestet találtak Budapesten, a Dunánál. Az elhunyt élettelen teste a Margit hídnál került elő, a rendőrség vizsgálja a halál körülményeit. Áprilisban, egy jólszituált nő holttestét találták meg, szintén a Duna budapesti szakaszán.

Holttest a Dunában

Holttestet találtak Budapesten, a Margit hídnál. A 24.hu azt írja, egy 40 és 60 év közötti nő holtteste került elő a folyóból a budai oldalon. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Vizsgálják az ügyet

A BRFK sajtóosztályát az ügyben azt írta, nem merült fel bűncselekmény gyanúja az ügyben és a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit. A holttan talált nőt eddig még nem sikerült azonosítani.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Keresni kezdték

Idén áprilisban írtunk arról, hogy a 37 éve P. Zsófia Mária nagypéntek után tűnt el, az édesanya a 2. kerületi albérletéből távozott ismeretlen helyre, s miután életjelet nem adott magáról, bejelentették a rendőrségen az eltűnését, a kereséséről szóló posztot számos csoportban megosztották a közösségi oldalon is. 

Holtan került elő

Napokkal később az egyik internetes zárt csoportban azt közölték, hogy a nőt holtan találták meg. A rendőrség akkor azt közölte, hogy április 17-én egy 37 éves nő holttestét azonosították, a rendőrség pedig a haláleset körülményeit közigazgatási eljárás keretein belül vizsgálja.

Nemrég költözött haza

Ismerősei szerint a jól szituált anyuka eltűnése, majd később bekövetkezett halála teljesen érthetetlen: a nő évekig külföldön élt és dolgozott, nemrég költözött haza a fővárosba.

A Pázmányon végzett

A nő korábban a Pázmány Péter Katolikus Egyetemre járt, az intézmény öregdiák csoportjában is téma volt az eltűnése. Később pedig mindenki döbbenten értesült a nő haláláról.

Van segítség!

Magyarországon működik éjjel-nappal ingyenesen hívható telefonszolgálat a 116-123-as és a 06 80 810-600-as telefonszámon, utóbbi 0-24h folyamatosan üzemel, hívható vezetékes telefonról és mobilról egyaránt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: vízirendőrök a Dunán – Forrás: police.hu