Amikor napirendre kerül az utazás, akkor meg kell oldanunk valahogy, hogy minden fontos holminkat magunkkal tudjuk vinni. Ez azonban sok esetben nehézségekbe ütközhet, hiszen a telepakolt táskák, bőröndök nem mindig férnek el az autó utasterében vagy a csomagtartójában. 

Ilyenkor remek szolgálatot tehetnek a magas minőséget képviselő, megbízhatóan és kényelmesen használható autós kiegészítők. Ezek ugyanis anélkül biztosítanak plusz tárolási, szállítási kapacitást, hogy helyet vennének el a jármű belső teréből. 

A MindenAmiThule autós kiegészítők bérbeadásával is foglalkozik, nem csak azok eladásával, így akár a bérlés is szóba jöhet, mint lehetséges alternatíva a probléma megoldására. Miért döntünk jól, ha a Thule márka által kínált termékeket választjuk? Ebben a cikkünkben többek között erre a kérdésre is választ adunk.

A Thule rövid története

A márkáról mindenekelőtt azt kell tudni, hogy egy szabadtéri tevékenységekhez és utazáshoz tervezett termékek gyártásával foglalkozó cég áll a hátterében, melynek története egészen az 1942-ben történő megalapításáig nyúlik vissza. Az alapító Erik Thulin volt, aki Hillerstorpban kezdte el a tevékenységét, akkor még csónakokhoz készített különböző kiegészítő termékeket.

1960-ban kezdett a cég tetőcsomagtartók gyártásával foglalkozni, ebben az időszakban robbant be a köztudatba a Thule márkanév az autós kiegészítők piacán. Nem sokkal később, az 1970-es, majd az 1980-as években a cég portfóliója folyamatosan kibővült. Az 1990-es években pedig már nemzetközileg is ismertté vált a brandnév, illetve a hozzá kapcsolódó magas minőség, megbízhatóság és kényelem.

Milyen termékeket találunk a kínálatában?

Mint, ahogy azt már említettük, a termékkínálatában megtalálhatók a tetőcsomagtartók, de mellettük a cég tetőboxokat és kerékpártartókat is gyárt. Sőt, még a vízi sporteszköztartók is szerepelnek a portfóliójában és emellett hátizsákok, babakocsik és laptophüvelyek készítésével is foglalkozik. 

Így fejlődtek évről évre a Thule tetőboxok

A cég által kínált tetőboxok az évek alatt több fejlesztésen is keresztülmentek, ebből kifolyólag érdemes végigkövetni a változásukat. Az első változatok sokkal egyszerűbbek voltak és nehezebb anyagokból készültek.

Később egyre inkább az volt a cél, hogy erős, ellenálló, ugyanakkor könnyű alapanyagokat használjanak fel a gyártásra. Ezt követően az aerodinamikai tervezés is nagy szerepet kapott, aminek köszönhetően olyan formájuk lett a tetőboxoknak, ami által csökkenthető vált a légellenállás, illetve a zaj.

Bérlésre is van lehetőség

Amennyiben még nem vagyunk biztosak abban, hogy hosszú távon is el szeretnénk-e kötelezni a Thule által gyártott autós kiegészítők mellett, akkor nem feltétlenül kell megvásárolnunk őket. A MindenAmiThule oldalán keresztül ugyanis ki is bérelhetjük őket egy-egy utazás erejéig, hogy a saját bőrünkön is megtapasztaljuk az előnyeiket. 

Utána pedig még mindig eldönthetjük, hogy megvesszük-e őket – de valószínűleg ez nem is lesz kérdés!

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő: retrocar.hu

Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják az olvasóink Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek egy hónapig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát.