Hálás az égieknek egy kettős szervátültetésen átesett férfi. Csaba megtudta, hogy egy motoros balesetben elhunyt rendőrnek köszönheti az életét, azóta pedig hálával és köszönettel gondol a számára ismeretlen emberre. A fiatalember társra és gyermekre vágyik.

Félévesen már kórházba került

Csaba félévesen került kórházba vesemedence-gyulladás miatt. Akkor másfél évig haza sem engedték. Egymás után jelentkeztek a problémák, majd 14 évesen felkerült a donor várólistára, ugyanis kiderült: a mája és a veséje is bármikor leállhat. A BudapestKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Rohammentő vitte Pestre

Pontosan tíz esztendőt kellett várnia a hívásra, ekkor közölték vele, hogy pakolja össze a legfontosabb holmijait, ugyanis rövidesen megy érte a rohammentő, hogy Tiszakesziről felszállítsa Budapestre, a transzplantációs klinikára.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Egy rendőr szerveit kapta meg

A műtét sikerült, a ma már 34 éves férfi pedig örök hálával gondol a donorjára. Az illetékesek annyit árultak el neki, egy motorbalesetben meghalt rendőr szerveit kapta meg.

Minden nap imádkozik

„Nem telik el nap, hogy ne imádkoznék érte, illetve ne kérném a közbenjárását! Azt szeretném, hogy ő is kérje Istent arra, hogy végre megtalálhassam a feleségemet!” – árulta el Csaba a TikTok-on Csatornáját több, mint 10 ezren követik már.

Reális vágyak

„Nekem nincsenek olyan vágyaim, melyek nyilvánvalóan nem reálisak. Nem azt kérem a Jóistentől, hogy megnyerjem a lottóötöst, és nem is azt, hogy jelentkezzen valaki, aki befizet egy világ körüli hajóútra. A leginkább egy lelki társra vágyom, és azért érzem magamat megbántva, mert három éve hiába könyörgök a teremtőhöz, hogy küldjön mellém egy asszonyt!” – mondta a férfi a Borsnak.

Gyereket szeretne

„Még a Teremtés könyvében is szerepel, hogy az ember társas lény, ezért teremtette Ádám mellé Évát az Úr! Azt akarta, hogy az ember szaporodjon! Én is szeretnék gyereket!” – tette hozzá.

Nagy érték a hűség

„Egy olyan nőt keresek, aki tisztában van vele, hogy a mai világban milyen nagy érték a hűség, és az, hogy én egy olyan férfi vagyok, aki soha, semmilyen körülmények között nem verné meg a barátnőjét! Számomra még az is elképzelhetetlen, hogy akár egy legyintő mozdulatot is tegyek bárki felé!”  – fogalmazott a férfi.

Öt ember köszönheti neki az életét

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy öt ember köszönheti életét a 31 éves korában, tragikus körülmények között elhunyt Szvoboda Bencének. A klasszis motokrossz-versenyző egy csehországi viadalon szerzett fejsérülésébe halt bele. A temetésén elhangzott: „még értelmetlen haláloddal is megmentettél másokat”: a szülők Bence ép szerveit felajánlották transzplantációra, ma már más ember testében dobog a szíve, működik a két veséje, a mája és a tüdeje. A BudapestKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció