A Piliscsaba Polgárőr Egyesület közösségi oldalán számoltak be róla, hogy szombaton, 20 óra 15 perckor kaptak a segélykérő hívást, hogy a nappal egyszer már keresett fiatalember ismét megszökött otthonról.

Gyógyszeres kezelés alatt áll a fiatalember

A fiatalember gyógyszeres kezelés alatt áll, kényszer képzetei vannak, öngyilkosságra hajlamos, derült ki a bejegyzséből. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Egyszer már eltűnt

Fotó: Piliscsabai Polgárőr Egyesület

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Nagy erőkkel keresték

“Értesítettük a rendőrséget, és a környékbeli polgárőrségeket és önkéntes tűzoltókat. A keresést rövid időn belül megkezdtük 14 autóval, 38 fő polgárőr és tűzoltó , 3 fő rendőr , és 2 kutya segítségével.” – áll a posztban.

Rengetegen keresték a fiatalembert:

Fotó: Piliscsabai Polgárőr Egyesület

Itt a teljes bejegyzés:

Megtalálták, kórházba szállították

Mint írják a keresés sikerrel járt, 22 óra 30 perckor az egyik kereső egység megtalálta a Magdolna-völgy feletti erdős területen a keresett személyt. A mentők megfigyelésre kórházba szállítják.

Pár napja egy hároméves kisgyerek tűnt el a Pilisben

Mint ahogyan arról a BudapestKörnyéke.hu agglomerációs hírportál is beszámolt eltűnt egy 3 éves gyerek múlt vasárnap a Pilisben. A kutató mentők azonnal megkezdték a kisgyermek keresését, végül a környéken biciklizők találtak rá. Szombaton egy kisfiú halt meg, miután beesett egy kútba Hatvanban, szintén 3 éves volt.

Rengetegen keresték a gyereket

A riasztástól számítva 30 percen belül, a Pilisvörösvári Rendőrőrs illetékességébe tartozó rendőrök, polgárőrök, hivatásos és önkéntes tűzoltók, közterület felügyelők a Pest megyei kutató mentők egy csapatot alkotva megkezdték a keresést.

Mentőcsapatok indulnak a gyermek felkutatására

Iluska forrás, eltűnt gyermek keresése
Iluska forrás, eltűnt gyermek keresése – Forrás: Facebook/Piliscsabai Polgárőr Egyesület

Kerékpárosok találtak rá

Piliscsabai Polgárőr Egyesület Facebook oldalán azt írja, hogy 15.00 után nemsokkal jött a hír hogy a gyermeket hegyi kerékpárosok épségben megtalálták. Hogy hogyan tűnt el a kisgyerek és kivel kirándult arról egyelőre nem közöltek semmilyen információt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Piliscsabai Polgárőr Egyesület