Az énekesnő saját ház építésébe kezdett, ezért komoly áldozatokat hozott. Aktívan kiveszi a részét az építkezésből, még ásót is ragadott. Most a Pilisben él, egész olcsón bérel egy házat.

Eddig albérletekben élt

Pásztor Anna vlogok formájában számol be arról, hogy miként haladnak a folyamatok. Elárulta, hogy az építkezés tervezésből és a szervezésből is kivette a részét. Eddig 25 albérletben élt saját elmondása szerint, a 26. a végleges lesz. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Most egy nyaralóban él

Az énekesnő elmondta, hogy annak idején 40 ezer forintért tudták kibérelni azt a nyaralót, amiben laknak a Pilisben. Most már 60 ezer forint a bérleti díja. A megmaradt pénzt az építkezésbe forgatják.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Nem adta fel

Az építőanyagok árának emelkedése, a járványhelyzet és a külpolitikai helyzet sem segítette tervének megvalósításában. Ennek ellenére nem adta fel. “Úgy gondoltam, vagyok elég kalandor, hogy megugorjam ezt a feladatot” – mondta.

Különleges a felfogása

Az építkezésre művészeti ágként tekint. Maradandót lehet alkotni egy ház felépítésével, éppúgy, mintha az ember gyermeket vállal vagy dalt komponál. Lehet, hogy 200-300 év múlva is itt fog állni ez a ház, ami engem tükröz majd” – mondta az nlc.hu számára.

Nem volt értelme tovább várni

Pásztor Anna gyermekei most 8 és 10 évesek. Azt mondta az énekesnő, hogy ha arra várt volna, hogy összejöjjön a pénz, akkor soha nem tudott volna előrelépni. Mindig megvette, kifizette azt, amire épp volt pénze, majd ha elfogyott, akkor egy időre megállt a projekt.

Fiatalnak érzi magát

Pásztor Anna jelenleg 50 éves, de saját elmondása szerint fiatalnak érzi magát. A kreativitást és a pozitivitást illetően is a maximumon érzi magát. Éppen ezért úgy gondolta, hogy most kell felépítenie a saját házát.

A Pilisben vett telket

Egy meg nem hirdetett telket nézett ki magának. Egy idős házaspártól sikerült jó áron megvásárolni. Nem volt azonban egyszerű összeszedni rá a pénzt.

Így jött össze az indulótőke

Pásztor Anna elárulta, hogy volt két autójuk, amit nem használtak, ezeket eladták. Ezen felül mostohaapjától, Pásztor Gyulától kapott egy tanyát, amit nehezen, de sikerült értékesíteni. Így összejött az a pénzmennyiség, amiből neki lehetett vágni az építkezésnek.

Sokat dolgozott

A nyaralásokról lemondott, helyette fellépésről fellépésre járt, sokat dolgozott. Az építkezéstől nem messze egy harminc négyzetméteres faházat vett ki albérletnek. Bár nem túl kényelmes, de nyaraló hangulata van, és nagyon keveset kell bérleti díjra fizetni. Abban bízik, hogy fél év múlva be tudnak költözni az új házukba.

Ezért vlogol az építkezésről

Az énekesnő elmondta, azért kezdte a vlogot az építkezésről, hogy akik hasonló cipőben járnak, tanulhassanak abból, hogy milyen hibákat lehet véteni. Nem retten vissza a fizikai munkától, van, hogy malacpörkölővel vízszigetel vagy éppen bobcatet vezet. Kéthetente kerülnek fel újabb epizódók a YouTube csatornájára Építkezés Pásztor Annával címmel. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Pásztor Anna – Forrás: Pásztor Anna Official