Súlyos baleset történt szombat délután a Béka úton. Egy pók miatt a villamosmegállóba csapódott a sofőr az autójával, ahol egy nő várta a szerelvényt. Kórházba vitték.

Meglátott egy pókot

A 13. kerületben a Béke úton igyekezett szombaton kora délután a Gyöngyösi utca felől a Béke tér felé egy Chevrolet Lacetti, melyet egy férfi vezetett. A Rokolya utca közelében egy pókot akart elnyomni az utastérben, emiatt nem vette észre, hogy az úttest leszűkül a villamosmegálló miatt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ennyi maradt az autóból

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Oldalára borult

A Chevrolet fékezés nélkül a járdaszigetre hajtott, kidöntötte a fémkorlátokat, majd az oldalára borult a megállóban.

Egy várakozó nőt elütött

Sajnos egy nő épp a 14-es villamosra várt, őt elütötte a felboruló Chevrolet, egy arra haladó mentőmotoros kezdte meg az ellátását, majd mentő szállította kórházba.

Az oldalán állt meg

Pont előtte ment el a villamos

Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a villamos épp előtte vette fel az utasokat, 1-2 perccel korábban több embert is elüthetett volna a figyelmetlen autós, vagy a megállóban álló villamosnak is csapódhatott volna.

Nem érte meg pókot kergetni

Pótlóbuszok

A sofőr nem sérült meg a baleset során. A villamosok helyett egy ideig pótlóbuszok közlekedtek, a megállóban uralkodó állapotok miatt a 14-es járat a Lehel tér felé jelenleg nem is áll meg a Rokolya utcánál. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotók: Helyszíni felvételek