A Rendőrség egy 17 éves lány hollétének felderítésére kéri a lakosság segítségét.

Orvosi segítségre szorulhat

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 15. Kerületi Rendőrkapitánysága eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Domonkos Krisztina ügyében. A 17 éves lány orvosi segítségre szorulhat. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem tért vissza a gyermekotthona

A rendelkezésre álló adatok szerint a 17 éves lány 2023. április 8-án egy 15. kerületi gyermekotthonból engedéllyel távozott, ám oda nem érkezett vissza. A rendőrök jelenleg is nagy erőkkel keresik.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Átlagos testalkatú

Domonkos Krisztina 165 cm magas, átlagos alkatú, szőkésbarna hajú. Eltűnésekor fekete bőrdzsekit, fekete nadrágot és fehér sportcipőt viselt.

A rendőrség a szokásos csatornákon várja a segítséget

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XV. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki Domonkos Krisztina tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Húsvétkor nem Krisztina volt az egyetlen, akit keresnek

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. Kerületi Rendőrkapitányság eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Knecht Jázmin ügyében.

Fekete nadrágot, sötét kabátot viselt

A 12 éves Knecht Jázmin 160 cm magas, hosszú világosbarna hajú, kék szemű. Eltűnésekor fekete nadrágot, sportcipőt, sötét kabátot viselt.

A másik eltűnt lány

Veresegyházról tűnt el

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy veresegyházi nevelőszülőjétől tűnt el szerdán egy 11 éves kisfiú. A rendőrök egyelőre nem találják Váradi Eleket, aki tegnap elindult az iskolába, de oda már nem érkezett meg.

Nem ért oda az iskolába

A 11 éves kisfiú eltűnését 2023. április 5-én délután jelentette be nevelőszülője, miután aznap reggel Elek buszra szállva elindult veresegyházi általános iskolájába, ahová azonban nem érkezett meg, azóta nem tudnak hollétéről.

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: police.hu