A Rendőrség egy 17 éves lány hollétének felderítésére kéri a lakosság segítségét.

Orvosi segítségre szorulhat

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 15. Kerületi Rendőrkapitánysága eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Domonkos Krisztina ügyében. A 17 éves lány orvosi segítségre szorulhat. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem tért vissza a gyermekotthona

A rendelkezésre álló adatok szerint a 17 éves lány 2023. április 8-án egy 15. kerületi gyermekotthonból engedéllyel távozott, ám oda nem érkezett vissza. A rendőrök jelenleg is nagy erőkkel keresik.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Átlagos testalkatú

Domonkos Krisztina 165 cm magas, átlagos alkatú, szőkésbarna hajú. Eltűnésekor fekete bőrdzsekit, fekete nadrágot és fehér sportcipőt viselt.

A rendőrség a szokásos csatornákon várja a segítséget

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XV. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki Domonkos Krisztina tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Húsvétkor nem Krisztina volt az egyetlen, akit keresnek

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. Kerületi Rendőrkapitányság eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Knecht Jázmin ügyében.

Fekete nadrágot, sötét kabátot viselt

A 12 éves Knecht Jázmin 160 cm magas, hosszú világosbarna hajú, kék szemű. Eltűnésekor fekete nadrágot, sportcipőt, sötét kabátot viselt.

A másik eltűnt lány

Veresegyházról tűnt el

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy veresegyházi nevelőszülőjétől tűnt el szerdán egy 11 éves kisfiú. A rendőrök egyelőre nem találják Váradi Eleket, aki tegnap elindult az iskolába, de oda már nem érkezett meg.

Nem ért oda az iskolába

A 11 éves kisfiú eltűnését 2023. április 5-én délután jelentette be nevelőszülője, miután aznap reggel Elek buszra szállva elindult veresegyházi általános iskolájába, ahová azonban nem érkezett meg, azóta nem tudnak hollétéről.

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: police.hu