Kemény szavakkal válaszolt a Hetes Hetes egykori producere Verebes István azon kijelentésére, hogy „csak a pénzért csinálta a Heti Hetes”-t. A színész-rendező nemrég arról beszélt, hogy szégyelli egykori munkahelyét. Ónodi György azonban most nem kímélte Verebes Istvánt és Csiszár Jenőbe is beleszállt.

Verebes a Heti Hetesről

Verebes István nemrég több interjújában keményen beleszállt egykori munkahelyébe, a Heti Hetesbe. A színész-rendező élete tévedésének és kurvaságnak titulálta, hogy annak idején elment az RTL közel 20 évig futó műsorába szerepelni. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Csak a pénzért csinálta

„A Heti Hetest kizárólag azért vállaltam el, mert a fiam épp akkor nézett ki magának egy egyetemet Londonban. Ami nem volt két fillér: több tízmillió forintos tétel. Ha a fiamnak nincs ilyen vágya, nem ülök be abba a műsorba. Igen, mondjuk ki, kurvaság volt ez a részemről. Tisztában voltam ugyan a következményeivel, de azt mondtam magamban: megpróbálom tisztességgel csinálni. De eljött egy pont, amikor felálltam” – mondta idén áprilisban a Blikknek a Heti Hetes egykori szereplője.

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Elfogultak voltak a baloldallal

Verebes István egy másik interjúban azt mondta, hogy azért is volt nézeteltérése a szereplőkkel, mert szerinte elfogultak voltak a Medgyessy- és a Gyurcsány-kormánnyal szemben, mert „egyik a lapját akarta menedzselni, a másik Kossuth-díjat akart”.

A szereplőknek is nekiment

Neveket nem említett a színész-rendező, de minden bizonnyal Farkasházy Tivadarra és Gálvögyi Jánosra utalt az interjúban.

Reagált a producer

Ónodi György, a Heti Hetes producere most a Lali király CsütörTöke című műsorban beszélt az RTL klub egykori sikerműsoráról és annak szereplőiről. Verebest Istvánt egyenesen „egy velejéig romlott hazug disznó”-nak nevezi – írja a Blikk.

„Imádta, rajongásig szerette”

„A Verebes volt az, aki Bazitáról, ami nincs közel, hiszen Zala megye, egy nappal adás előtt, minden csütörtökön feljött, hogy gegeljük a műsort. Imádta, rajongásig szerette, büszke volt rá, majd egyszer csak úgy érezte, hogy neki jobban áll a Geréb szerep, mint a sztárság és hogy csak a fia taníttatására gondolt. Nem igaz! – mondta Ónodi György, aki szerint a színész rendező rengeteget köszönhet neki.

Csiszárról is elmondta véleményét

Ónodi György azonban nem állt itt meg, az utóbbi években milánói főkonzulként tevékenykedő Csiszár Jenő, a Heti Hetes első műsorvezetője is terítékre került.

„Buta fiúként került a műsorba”

„Csiszár Jenő egy mérhetetlenül műveletlen, buta fiúként került a műsorba, én ezt akkor is tudtam, amikor kiválasztottam. Azt szoktam volt mondani, hogy körülbelül negyven szót ismert magyarul, amikor elment, akkor talán már hatvanat” – mondta a Heti Hetes egykori producere.

18 évig futott a műsor

A Heti Hetes az RTL Klub kereskedelmi televíziócsatornán 1999 szeptemberétől 2016 decemberéig futott közéleti szórakoztató műsor volt. Eredetileg péntek, aztán szombat, 2005-től pedig vasárnap késő este tűzték műsorra. Először Csiszár Jenő vezette a műsort, majd Jáksó László lett a Heti Hetes házigazdája.

A műsor szereplői

A műsorban több híres színész és közéleti személy is szerepelt, de az alapstáb tagja Hernádi Judit, Farkasházy Tivadar, Gálvölgyi János, Verebes István, Bajor Imre és Havas Henrik volt. Sokszor megfordult a műsorban Kern András, később pedig Hajós András és Kéri László is. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: az egykori Heti Hetes stábja – Forrás: RTL klub