Ahogyan azt a BudapestKörnyéke.hu is megírta lapunk tudósítója egy halálos kimenetelű balesetről számolt be még kedden délután, ezt követően alighogy elhagyta a helyszínt, újabb karambolnak volt a szemtanúja.

Újabb baleset

Mint közölte a baleset szintén az 5202-es úton történt, egész pontosan az 51-es főúti kereszteződésben, Dunavarsány és Dunaharaszti között. Itt rendszeresek a balesetek, pedig minden irányban jól belátható elágazásról van szó. Ebben az esetben egy Volvo férfi sofőrje hibázott, aki Bugyi irányából közlekedett. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotó a helyszínről:

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Ez is érdekelhet:

Valósággal széttrancsírozta a sóderrel teli teherautó a vele frontálisan ütköző Volkswagent, az autó sofőrje nem élte túl a balesetet

Elfelejtett balra nézni

A Haraszti felől Bugyi felé, balra kanyarodó autósok kiengedték, viszont emiatt elfelejtett balra nézni, így az 51-es főúton Dunavarsány felől, a felüljáróról érkező Fiat Punto jobb oldalának ütközött. A Fiat irányíthatatlanná vált, átsodródott a bal oldalra, ahol először egy balra kanyarodásra várakozó, már álló helyzetben lévő Ford Transit furgonnak ütközött, majd a Fiat jobb oldalába még belecsattant a Transit mögött haladó Skoda is.

Helyszíni felvétel:

Négyes karambol

A négyes karambolban szerencsére egyedül a Fiatot vezető ifjú hölgy sérült meg, mivel a légzsák az arcába robbant, illetve két irányból is érte ütés, őt további vizsgálatok céljából kórházba szállították. A Skodába és a Volvoban csak a sofőrök utaztak, a Transitban pedig három férfi, közülük senki sem sérült meg.

Fotó a helyszínről:

Elismerte a volvos, hogy hibázott

A Volvo vezetője elismerte, hogy ő volt a vétkes. Műszaki mentés céljából a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltókat riasztották a balesethez, akik félretolták a Volvot, illetve felitatták a Puntoból kifolyt folyadékokat. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép és belső fotók: Helyszíni felvételek – Forrás: G.K.