A mai üzleti környezetben már-már elvárás, hogy minél többféle fizetési lehetőséget nyújtsunk vásárlóink számára. Az új technológiával ellátott rendszerek rendkívül fontosak egy sikeresen működő vállalkozásban. Vajon milyen megoldást érdemes alkalmazni? E cikkben ennek járunk utána!

Egyszerű fizetés

A POS terminálok alkalmazása manapság már minden vállalkozásnál elengedhetetlen eszköz. Külön előny, ha a szolgáltatóval online is tudunk szerződni, hiszen ez lényegesen megkönnyíti az ügyintézési folyamatot. Szerencsére már van olyan szolgáltató, melynél ez is elérhető, megkönnyítve ezzel a munkafolyamatot, ki tudjuk választani a számunkra leginkább megfelelőt.

Régebben egy utalásnál, vagy bankkártya elfogadásnál akár napokat is várni kellett, mire a banki rendszer jóváhagyta a tranzakciót. Természetesen ma már ez is elfogadhatatlan, hiszen elvárás lett, hogy a címzettünk azonnal kapja meg az elküldött utalást. Szerencsére napjainkra fejlődtek annyit a szoftverek és a banki rendszerek, hogy ez is kivitelezhető legyen. Ennek hatására a bankkártyás fizetési mód népszerűsége robbanásszerűen nőtt az elmúlt időkben.

Biztonságos, megbízható rendszer, rejtett költségek nélkül

Amennyiben a te vállalkozásodnak is szüksége van bankkártya elfogadási megoldásra, akkor válaszd a SaltPay megoldását. Ezen felületen keresztül minden pénzmozgás 1 munkanapon belül lezajlik, így nem kell azon aggódnod, hogy csúszik a kifizetésed. Egy olyan akár hordozható készüléket kapsz, mely minden pillanatban megbízható társad lesz. Online kapcsolat segítségével 4G-n vagy WiFi-n keresztül képes leszel fizetéseket fogadni.

A szolgáltatás használatával transzparens díjszabásban lehet részed, elhallgatott tranzakciós költségek nélkül. Ezen túlmenően az apróbetűs részletek sem fognak riogatni, így ezektől sem kell aggódnod. Az ügyfélszolgálat bármikor segítségedre lesz, így ha problémád adódik, számíthatsz támogatásukra. 

Multifunkciós megoldás, korlátlan lehetőségek

Azért is hasznos egy ilyen egység, mert a teljes vállalkozásunkat kézben tarthatjuk csupán egyetlen eszköz segítségével. A kártyás fizetések elfogadásától kezdve a vendéglátó szoftver integrációján át akár még a hűségprogramot is egy eszközről tudod futtatni. Így ez a kompakt berendezés nem csak fizetési módozatot, hanem számtalan egyéb más hasznos funkciót is tartogat számodra.

Legyen akár kereskedelmi, vendéglátói vagy egyéb szolgáltató bizniszed, egy ilyen támogató rendszer csak az előnyödre válhat! Megkímélheted magad az adminisztráció terheitől, és kizárólag a vásárlóidra és az üzlet fejlesztésére koncentrálhatsz. Csökkentsd a vállalkozásodhoz kapcsolódó terheket és emeld új szintre vállalkozásodat!

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos mérések szerint a BudaPestkörnyéke.hu hírportált a forgalmas napokon 340.000 ember olvassa!