Megölte egyéves gyerekét egy 38 éves anya a Havanna lakótelepen, majd másnap elsétált a rendőrségre és feljelentette magát – írja a KÉKFÉNY.com portál.

A rendőrségt tájékoztatása szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság Központi Panaszirodájára április 5-én, vasárnap este háromnegyed hat előtt pár perccel ment be egy 38 éves budapesti nő, aki elmondta, hogy a 18. kerületi Havanna utcai lakásában még tegnap, azaz április 4-én, szombaton megölte egy éves kislányát.

A rendőrök a nő lakásában megtalálták a kislány holttestét. A 38 éves anyát, a budapesti P. Orsolyát a rendőrök a BRFK Központi Panaszirodáján elfogták.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

A BRFK emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 38 éves nő ellen, az emberölés körülményeinek tisztázására a szükséges nyomozási cselekményeket megkezdte.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel- Forrás: MTI/Mihádák Zoltán