A BudapestKörnyéke számolt be róla korábban, hogy két autó ütközött Budapest 2, kerületében, a baleset miatt lezárták a Szilágyi Erzsébet fasor egy szakaszát. Mindeközben pedig Pomáznál is egymásba rohant két autó. A BudapestKörnyéke helyszíni tudósítójának információi.

Egy ember megsérült

Mint megírtuk eddig tisztázatlan körülmények között 2021. március 14-én 9 óra körül két autó ütközött össze Budapest, 2. kerületében, a Szilágyi Erzsébet fasor 71. szám előtt. A rendelkezésre álló adatok szerint a balesetben egy ember megsérült.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Lezárták az érintett útszakaszt a rendőrök

​A rendőrök a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárták a Szilágyi Erzsébet fasort a Hargita utca és a Rhédey utca között. A forgalmat a Pasaréti út valamint a Gábor Áron utca felé terelik, számolt be róla a KékVillogó.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Helyszíni felvétel:

Fotó: Gombkötő Krisztián

Ez történt

A BudapestKörnyéke helyszíni tudosítója szerint Budagyöngye felé tartott egy furgon, ami megcsúszott és áttért a menetirány szerinti bal oldalra, ahol aztán egy Renault-val ütközött. Úgy tudjuk a furgon sofőrjét megvizsgálták a mentők, ám nem vitték kórházba.

Senki nem sérült meg komolyan

A Renault típusú autót egy középkorú hölgy vezette, információink szerint ő sem sérült meg komolyabban. Az autó bal első kereke azonban kitört, továbbá úgy tudjuk, hogy érintett útszakaszon a buszokat elterelték.

Fotó a helyszínről:

Fotó: Gombkötő Kriszián

Eközben Pomáznál

A BudapestKörnyéke helyszíni tudósítója egy Pomáz közeli balesetről is tájékoztatta lapunkat, melynek során a Margitligeti úton a Petroil kútnál, a benzinkút utcájából fordult volna a főútra egy Lexus, de nem adta meg az elsőbbséget a Dobogókő felől érkező Mercedesnek.

Fotó a helyszínről:

Fotó: Gombkötő Krisztián

Egymásba rohantak

A Mercedes a Lexus oldalába rohant, amitől az keresztbe fordult, míg a Lexus az árokba csapódott. A Mercedes sofőrje sérült meg, őt kórházba szállították. Órákig teljes útzár volt ezen a szakaszon. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép és belső fotók: Helyszíni felvételek – Gombkötő Krisztián