Egyik baleset követi a másikat szombaton: karambol történt az M7-esen, az M-ösön és az M70-es autóúton is. Mutatjuk a részleteket!

Baleset az M70-esen

A police.hu információi szerint baleset történt az M70-es auótúton. A jelenleg rendelkezésre álló információk alapján 2022. augusztus 13-án 9 óra 30 perc körül az M70-es autópálya 8-as kilométerszelvényében, Tornyiszentmiklós felé vezető pályatestén egy személyautó szalagkorlátnak ütközött. A balesetben személyi sérülés nem történt. A forgalom a leállósávon halad. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Erre kérik az autósokat

A helyszíni szemle ideje alatt forgalmi torlódás várható, a rendőrség kéri az arra közlekedőket, hogy fokozott figyelemmel és türelemmel vezessenek!

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

FRISS!

Két kislányával ment kirándulni a 44 éves nő, de eltévedtek az erdőben – Így segített nekik megtalálni a kivezető utat egy rendőr

Baleset az M5-ösön

A hatóság tájékoztatása szerint az M5-ösön, Lajosmizse közelében is baleset történt. Az elsődleges információk szerint 2022. augusztus 13-án 10 óra 30 perc körül az M5-ös autópálya 64-es kilométerszelvényében, Lajosmizse közelében több gépkocsi ütközött, emiatt a belső forgalmi sávot Szeged irányába lezárták.

Torlódás

A helyszínelés és műszaki mentés idejére torlódásra lehetett számítani, azonban a police.hu tájékoztatása szerint azóta helyreállt a forgalmi rend.

Három autó rohant egymásba az M7-es zalai szakaszán

A jelenleg rendelkezésre álló információk alapján 2022. augusztus 13-án 10 óra 30 perc körül az M7-es autópálya 219-es kilométerszelvényében a Budapest felé vezető pályatesten három személyautó ütközött össze. A balesetben személyi sérülés nem történt.

Ötös karambol

Az M7-esen egy másik baleset is történt, Siófok térségben öt autó karambolozott. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2022. augusztus 13-án 11 órakor az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán a 89-es kilométerszelvényében, Balatonvilágos térségében -eddig tisztázatlan körülmények között- öt gépkocsi ütközött össze.

Nem sérült meg senki

A baleset során személyi sérülés nem történt. A helyszínelés és a műszaki mentés idején félpályás útlezárás van érvényben, a forgalmat a 7-es számú főútra terelik, írják.

Budapesten, a 12. kerületben is karambol volt

Újabb karambol történt a 12. Szent János kórháznál lévő kereszteződésben, a változatosság kedvéért ezúttal a kanyarodó sávban közlekedő autós az egyenesen haladók zöld jelzésére kanyarodott balra – számolt be róla a BudapestKörnyéke.hu helyszíni tudósítója

Nem volt helyismerete

Egy helyismerettel nem igazán rendelkező vidéki család utazott a Suzuki Swiftben, amely a Budagyöngye felől közelítette meg a csomópontot. A középkorú sofőr férfi a Széll Kálmán tér felé kívánt tovább haladni, ám tévedésből az egyenesen, a Városmajor utca felé haladó sáv jelzését nézte, amely zöldet mutatott.

Helyszíni felvétel:

Fotó: G.K.

Megkezdte a kanyarodást

Így megkezdte a balra kanyarodást, ám ekkor szemből, ténylegesen zöld jelzésen a Diós árok irányából érkezett egy Fiat Ulysse egyterű, amelynek szintén középkorú férfi vezetője erre nem számít(hat)ott és a Suzuki jobb elejének csapódott. A két jármű a gyalogátkelőn és a kerékpárúton keresztül egymás mellé sodródott és a szemközti járdasziget mellett állt meg, szerencsére éppen nem járt arra gyalogos vagy biciklis.

Fotó a helyszínről:

Fotó: G.K.

Megrándult a nyaka

A Suzuki jobb első ülésén utazó középkorú hölgy, a sofőr felesége az ütközés hatására megrándította a nyakát, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították. A sofőr és hátul ülő (nagykorú) fiuk nem sérült meg, mint ahogy a Fiat sofőrje sem. A fővárosi hivatásos tűzoltók is a helyszínre vonultak, áramtalanították a két gépkocsit, majd kézi erővel feltolták őket a járdára, illetve homokkal felszórták az úttestre került folyadékokat. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: 12. kerületi baleset – Forrás: G.K.