A gyanú szerint egy fiatal fiú arc- és orrcsontját törte az apjának Nagykőrösön, a helyi zsaruk elfogták.

Rátámadt az apjára

Édesapjára támadt egy 20 éves férfi Nagykőrösön, 2022. április 21-én este. A nyomozás adatai szerint apa és fia napközben otthon iszogatott, amikor egy félreértés miatt egyszer csak érkezett az első pofon, majd további ökölcsapások. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

FRISS!

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Súlyosan megsérült

J. Zoltán apja fejére mért ütéseivel súlyosan megsebesítette az 56 éves férfit. A helyszínre érkező rendőrök a férfit elfogták, megbilincselték és előállították.

Azt állította, hogy nem volt szándékos

Kihallgatásán beismert, állította csak szórakozásból „árnyékolgattak” amikor apját megütötte, védekezett, tette nem volt szándékos, számolt be róla honlapján a rendőrség.

Videón az elfogás:

Fotó a helyszínről:

Eljárás folyik

A rendőrök előtt ismert fiatal férfi korábban, hasonló cselekmények miatt már többször került a látókörükbe, vele szemben a további eljárást súlyos testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a Nagykőrösi Rendőrkapitányság. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez is érdekelhet:

Kiemelt kép: police.hu videorészlet