Autóbusz és személygépkocsi karambolozott Budapest 15. kerületében, a Töltés utca és a Károlyi Sándor út kereszteződésénél.

Tűzoltók a helyszínen

Műszaki mentés céljából a fővárosi hivatásos tűzoltók vonultak ki a balesethez, amely akadályozza a forgalmat. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Terelve közlekedik több busz

A Budapesti Közlekedési Központ az eset kapcsán a közösségi oldalán tudatta, hogy a baleset miatt a 125-ös, a 125B és a 170-es autóbusz terelve közlekedik, nem érinti a Kovácsi Kálmán tér megállót.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Az éjjel egy busz égett ki Budapesten

Amint azt a BudapestKörnyéke.hu is megírta teljes terjedelmében égett egy autóbusz Budapest 19. kerületében, az Üllői úton.

Menekülniük kellett az embereknek

A járművet nyolcvan ember hagyta el, mire a fővárosi hivatásos tűzoltók kiérkeztek. Az egységek három habsugárral eloltották a tüzet. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

A busz gyakorlatilag teljesen kiégett:

Helyszíni fotó:

Kapcsolódó:

Az embereknek menekülniük kellett: teljesen kiégett egy busz a 19. kerületben – sokkoló fotók

Az M5-ösön három autó rohant egymásba

Egymásba futott három személyautó az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán Kunszállás közelében. A balesethez a kecskeméti hivatásos tűzoltók vonultak ki, számolt be róla közleményében a katasztrófavédelem.

Heves megyében motoros és autós ütközött

A police.hu információi szerint egy motoros és egy személygépkocsi ütközött össze. A 24-es számú főút 24-es kilométerében Parádsasvár külterületén 2022. július 9-én 13 órakor eddig tisztázatlan körülmények között egy motorkerékpáros és egy személygépkocsi ütközött össze. A baleset következtében két személy szenvedett orvosi ellátást igénylő sérülést. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Pexels