Rengeteg baleset történt csütörtök délelőtt az agglomeráció budai részén, illetve Budán. Motoros gázolás, felborult autó, frontális karambol lassítja a forgalmat. Az 1-es főút és a Hűvösvölgyi út jelenleg a legkritikusabb útvonal.

Látogatószám rekordot döntött a BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportál szeptemberben! Köszönjük, hogy sok százezren olvastok minket! Hirdetőknek itt az ajánlatunk.

Csütörtök délelőtt egy motor és egy autó ütközött Budapest II. kerületében, a Hűvösvölgyi út 83. szám előtt. A balesetben az elsődleges információk alapján a motoros megsérült. A helyszínelés idejére a forgalom rendőri irányítás mellett váltakozó irányba egy sávon haladhat, ezért az érintett útszakaszon a járművezetőknek torlódásra kell számítani. Az arra közlekedőknek érdemes inkább a villamost választaniuk.

Oldalára borult egy gépkocsi a II. kerületi Garas utca elején. A helyszínen dolgoznak a tűzoltók.

Frontálisan ütközött össze két gépkocsi Budaörsön, a Kamaraerdei út és a Méhecske utca találkozásánál csütörtökön délelőtt. A törökbálinti hivatásos tűzoltók áramtalanították a karambolos autókat. A balesethez a mentők is megérkeztek. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom, a torlódás jelentős.

Két személygépkocsi összeütközött az 1-es számú főút 35-ös kilométer szelvényében, Bicske közelében. A balesetben egy személy megsérült. A helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt a főút forgalma rendőri irányítás mellett félpályán halad.

Kiemelt kép: Facebook (Köszönjük a posztolónak, hogy segíti a hiteles tájékoztatást)