Együtt temeti el azt a fiatal párt, akiket egy gyógyszerész gyilkolt meg Szegeden, a múlt hét végén. Zoé édesapja a Facebookon tette közé a temetés részleteit.

Kettős gyilkosság

Aminta arról a Kékvillogó.hu is beszámolt, múlt szombat éjjel kettős gyilkosság történt Szegeden. Egy  éves gyógyszerész végzett egy fiatal párral. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Végzett magával

V. Dániel Attila, szörnyű tette után autójával elmenekült a helyszínről. A rendőrség körözést adott ki ellene, de már csak a férfi holttestét találták meg Békés megyében.

Tudtad? Magyarország legnépszerűbb TOP 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu, napi 240 ezernél is több olvasóval! Közben új szolgáltatást indítottunk nektek, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ne maradj le te sem a jó kis eseményekről. Ide kattintva éred el a naponta frissülő programajánlatunkat. Köszönjük, hogy te is minket olvasol!

Együtt temetik őket

„Hálásak vagyunk, hogy mellettünk álltok kimondhatatlan fájdalmunkban. Vígaszt nyújt, hogy ennyi jó ember vesz körül bennünket. Közösen búcsúzunk két csodálatos gyermekünktől, Zoétól és Tamástól, hisz együtt hagyták el ezt a világot, mely csupán három hónap boldogságot engedett meg Nekik – olyan igaz boldogságot, amilyen csak nagyon keveseknek adatik meg – így együtt helyezzük Őket végső nyughelyükre” – írja Facebook oldalán a gyászoló édesapa.

Fehér rózsát vigyenek

„Zoé és Tamás temetését július 2-án tartjuk Ruzsán”. Zoé gyászoló édesapja, azt is hozzátette, mindenkit arra kérnek, hogy hatalmas koszorúk és nehéz csokrok helyett egy-egy szál fehér rózsával róják le tiszteletüket!” – írja a Kékvillogó.hu.

Szerelmes volt a lányba

A gyilkosság után kiderült, hogy V. Dániel szerelmes volt a lányba. Emiatt ugyanabban a lépcsőházban, a fiatal pár otthona alatt bérelt lakást.

Vadászpuskával gyilkolt

Hetekig leste őket, közben fegyvertartási engedélyt is szerzett, majd egy vadászpuskát vett. Ezzel gyilkolta meg a fiatalokat.

Először a fiúval végzett

Először Tamással végzett, két halálos lövést adott le rá. Majd meglőtte Zoét, közben a haldokló lányt meg is erőszakolta.

A szülők találtak rájuk

A fiatal pár holttestét a lány szülei találták meg másnap, miután nem tudták őket elérni telefonon. A szülőket a lépcsőházba egy szomszéd engedte be. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A lány le volt takarva

Zoé szülei sírva idézték fel a szörnyű pillanatot a napokban az RTL klubbon. Az édesapa azt mondta, ő ment be a lakásba, Tamás holtteste a konyhaajtóban volt. A lány pedig a szobában feküdt, le volt takarva, csak a lába látszott ki. A szülők azt mesélték, hogy a gyógyszerész szabályos mészárlást végzett.

Ha segítség kell!

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Kiemelt kép: Zoé gyászoló szülei – Forrás: RTL klub