A monori járőrök találtak rá autójában egy idős férfire, akinek az is teljesen mindegy lett volna, ha megfagy a kocsijában. Az egyenruhásoknak nem.

Három napja nem evett

A 4-es főút mellett álló személyautóban egy 66 éves férfi ült, amikor 2021. december 22-én este a gépkocsizó járőrök rátaláltak. Az idős elmondta, három napja ne evett és neki az sem számít, ha megfagy, hisz létezésének nincs sok értelme. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kötél az utastérben

Az elkeseredett férfinek egyetlen társasága volt, egy kötél az utastérben, derült ki a police.hu közleményéből.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

FRISS!

Mentőt hívtak

A rendőrök mentőt hívtak, érkezésükig a férfi a fűtött szolgálati autóban átmelegedhetett, miközben néhány jó szót és gondoskodást kapott.

Kórházba vitték

Az orvosi vizsgálat után kórházba vitték, mert viselkedése és tünetei alapján valószínűsíthető volt öngyilkossági szándéka.

Rengetegen hívják a lelkisegély szolgálatot

Amint azt a Kékvillogó is megírta napi szinten számos esetben keresik fel a lelkisegély szolgálatot a rászoruló, kétségbeesett emberek, karácsony tájékán pedig ez fokozottan igaz. A fenti eset ugyan nem végződött tragédiával, de talán, ha az idős bácsi időben segítséget kér, akkor ekkora baj sem történt volna.

Kapcsolódó:

Ha segítség kell!

Ha úgy érzed, hogy segítségre lenne szükséged, akkor tárcsázd a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is! A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció