A Király korábban rengeteg időt töltött a házban, s több alkalommal itt írta számait. Ilyenkor pedig a környékről odasereglettek a kajakosok és a pecások és hallgatták a művészt.

Eladó ház

A megfelelő összegért most bárki birtokbaveheti Zámbó Jimmy egykori nyaralóját, amely a Ráckevéhez közeli Angyali-szigeten található. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kocsi? Kizárt

A hirdetés szerint közvetlenül a vízparton található, egy szép telek és a ház is remek állapotban van. Azonban garázst nem építettek hozzá – mégpedig abból a profán okból, hogy a szigetre nem vezet semmiféle híd, így csak vízi járművel közelíthető meg a ház. Így a leendő tulajdonosnak nem kell az autók miatt bosszankodnia.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Térképen a sziget

Remek állapotban van

A házat 50 millió forintért viheti el a szerencsés vevő – ami elsőre talán olcsónak tűnhet, de egy faház esetében egyáltalán nem az. Mindenesetre a hirdetési oldalra feltöltött képek tanúsága szerint lényegében nem kell hozzányúlni, mivel mind a belső szobák, mind a telek szépen rendezett.

Népes csődület

A hírek szerint Zámbó Jimmynek is gyakran adott ihletet a hely. Sok dalt írt itt, amely persze kívülről is hallható volt. Így a hangos dallamok sok esetben a ház környékére csalták az evezősöket, horgászokat és hajótulajdonosokat, így sokszor több vizíjármű gyűlt össze a ház előtt, amikor a Királyt éppen elkapta az alkotási vágy.

Évenként ingyenes tubakoncert

A Piac és Profit cikke szerint egyébként a helyen sok művész pihen manapság is. Már-már hagyománya van az évenként megrendezett, ingyenes tuba koncertnek, amelyet az érdeklődők csónakokból hallgathatnak végig. Maga a sziget is egyébként messze van a lakott területektől, így senkit sem zavar a zajongás.

Híres emberek üdülői

Külön érdekesség, de ugyancsak az Angyali-szigeten volt nyaralója Csupó Gábor többszörös Emmy-díjas magyar-amerikai animációs filmalkotó, producer, rendező, zenésznek, aki annak idején Hollywood-ot is meghódította. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A telek

Jól rendezett ház

(Kiemelt képünk forrása: Youtube, a házról készült képek az ingatlan.com oldaláról származnak.)