A szemtanúk szerint már több méterrel a baleset helyszíne előtt kacsázni kezdett a Toyota az úton, aztán hirtelen az árokban kötött ki. Legutóbb ugyanitt halálos baleset történt.

Baleset a halálkanyarban

A BudaPestkörnyéke.hu információi szerint Toyota Yarisszal haladt egy férfi Budaörs felől Törökbálint irányába hétfőn kora délután. A Budaörs vége tábla után, az emelkedőn lévő balkanyarban, ahol nemrég a halálos baleset történt kisodródott. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Árokban az autó

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Felmászott a partfalra az autóval

Az autóval lecsúszott az úttestről, és kidöntötte az út mellett álló fém villanyoszlopot. Ezután még továbbhaladt, nekiütközött egy jelzőtáblának és szinte felmászott autójával a partfalra.

Kinyíltak az oldallégzsákok is

Kacsázni kezdett

Egy szemtanú azt mondta, már lejjebb, a buszmegálló magasságában elkezdett a Toyota kacsázni, de a saját sávjában maradt, így előfordulhatott műszaki hiba vagy a sofőr esetleg rosszul lett.

Autó az út szélén

Kirobbantak a légzsákok

Az ütközés hatására az első és oldalsó légzsákok is kirobbantak, vagyis a vezető használta a biztonsági övét, de így is megsérült, kórházba kellett szállítani.

Hivatásos tűzoltók mentettek

A helyszínre a törökbálinti hivatásos tűzoltók is kivonultak, áramtalanították a roncsot, de azt végül autómentő fogja elszállítani. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Képek: BudaPestkörnyéke.hu/GK