Hétfő délután az elmúlt napokhoz képest jóval több baleset történt Budapesten, így például a Határ út kispesti szakaszán is, ahol egy kidőlt oszlop miatt órákig teljes útlezárás volt. A beton villanyoszlopot egy BMW 440i kabrió döntötte keresztbe az úttesten. Beszámolónk végén mutatjuk helyszíni felvételeinket.

Egy pillanatra elbambult

Helyszíni információk szerint az autó férfi sofőrje egy pillanatra elbambult, emiatt autójával jobbra lehaladt az úttestről, a jobb elejével az oszlopnak ütközött, majd megpördült. A villanyoszlop tőből kitört és a Határ útra dőlt, szerencsére nem egy másik járműre. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kirobbant a légzsák

A BMW-ben a sofőrön kívül senki sem utazott, bár a jobb első ülés előtti légzsák rögtön kirobbant, de így személyi sérülés nem történt. A fővárosi hivatásos tűzoltók is a helyszínre vonultak, majd áramtalanították a roncsot.

TUDTAD? A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az erősebb napokon már 300 ezren olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Nagyon menő, hogy rengeteg hirdető is minket választ, bízik bennünk és a szponzorált cikkek is a piacvezetők közé repítenek minket. (Részletek itt) Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! Gyere vissza pár óra múlva, mert a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon mindig találsz olyan infót, amit máshol nem olvashatsz.

Kimaradtak a buszjáratok

A helyszínelés és műszaki mentés ideje alatt, majdnem két órán keresztül a 66-os, a 66E, a 84E, a 89E, a 94E, a 123-as, a 123A és a 148-as autóbusz terelve közlekedett, nem érintette a Nagykőrösi út / Határ út megállót a Határ út felé. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/GK