A belvárosi rendőrök a munkahelyén fogták el azt a karbantartót, aki a gyanú szerint egy hotel széfjét kinyitotta, és az ott talált dollárkötegeket ellopta.

Egy vendégtől lopott

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 5. kerületi Rendőrkapitánysága jelentős értékre elkövetett lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a 46 éves T. Csaba ellen, aki vendégtől lopott egy hotelben. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

FRISS!

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

30 ezer dollár

A belvárosi hotelben dolgozó T. Csaba a rendelkezésre álló adatok szerint 2022. május 9-én 13 óra körül a hotelszoba széfjét kinyitotta, és ellopott 30 ezer dollárt, melyet egy vendég a szálláshely elhagyása során a széfben felejtett, számolt be róla a honlapján a rendőrség.

Fotó a helyszínről:

Elcsábult

A belvárosi nyomozók a feltételezett elkövetőt jelentős értékre elkövetett lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. T. Csaba a vallomásában azt mondta, hogy elcsábult és kísértésbe esett, mert életében még nem látott ennyi pénzt.

Helyszíni felvétel:

Lefoglalták a pénzt

Az 5. kerületi rendőrök a gyanúsítottól 22 ezer 500 dollárt, valamint 200 ezer forintot lefoglaltak, és 2022. május 11-én átadták jogos tulajdonosának. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez is érdekelhet:

Kiemelt kép: police.hu