A váci rendőrök őrizetbe vették azt a 32 éves férfit, aki fiatal nőkre, lányokra vadászva zaklatott a településen. A férfi csak annyit mondott, nagyon sajnálja, amit tett.

Rendőri segítséget kért

Egy 21 éves nő kért rendőri segítséget Vácon 2021. december 17-én késő este, miután munkából hazafelé tartva, a kihalt utcában egy ismeretlen a pontos idő után érdeklődve leszólította, majd benyúlt a nadrágjába és elővette a nemi szervét. A nő megrémült, hazaszaladt, majd értesítette a rendőrséget.

Kutyasétáltató lányokat is megállított

Harmadnap késő este két kutyasétáltató kislányt vett célba, akiket követni kezdett. Megint a pontos idő érdekelte, de a lányok nemet mondtak és hátrálni kezdtek. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Elfutottak a lányok

Erre az ismeretlen benyúlt a nadrágjába, elővette a nemi szervét és önkielégítést végzett. A lányok elfutottak.

Kutyakozmetika mellett találtak rá

A váci rendőrök tűvé tették a várost a személyleírásnak megfelelő férfi felkutatása érdekében. Végül 2021. december 21-én este egy kutyakozmetika közelében fogták el, miközben az arra haladóknak mutogatta magát.

32 éves a mutogatós

A 32 éves L. Richárd beismerő vallomást tett, állítása szerint: „nagyon sajnálom ezeket, amiket csináltam”.

Őt kapták el a rendőrök

Forrás: police.hu

Munkanélküli a férfi

A napközben az utcákat járó, munkanélküli férfi – állítása szerint – sokat forgózott a játszótéren, vagy szódázott egy közeli kocsmában, de az ezek után elkövetettek miértjére válasz nem tudott adni.

Kezdeményezték a letartóztatását

Az őrizetbe vett férfi ellen két rendbeli szeméremsértés vétségének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a Váci Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya, egyben kezdeményezték letartóztatását. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: L. Richárd a rendőrségen – Forrás: police.hu