Ismerősei szerint öngyilkos lett a fiatal nő, aki végzetes tette előtt feketére állította saját borítóképét a Facebookon.

Kiesett a tetőtéri ablakból

A gyöngyösi Kossuth Lajos úton álló ház tetőtéri ablakán esett ki vagy vetette a mélybe magát egy fiatal nő hétfőn kora délután. Mentő és mentőhelikopter is érkezett a helyszínre, de a nő életét már nem tudták megmenteni. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elolvasni.

 Rengetegen látták az esetet

A ház, aminek ablakából Edina a mélybe ugrott, Gyöngyös forgalmas utcájában áll, a közelben van egy drogéria is, amit sokan látogatnak. Rengetegen látták az újraélesztést és a rendőrségi helyszínelést is, mindannyian megdöbbentek. 

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Borzasztó volt a látvány

„Nagyon sajnálom, borzasztó volt a látvány. A mentősök arcán látszott, hogy nagyon-nagyon igyekeztek, hogy sikerüljön szegényt helyrehozni, nagyon sajnálom, hogy nem sikerült! Legyen neki könnyű a föld” – írta egy szemtanú. 

 „A gyermekem is látta letakarva”

Egy másik nő arról számolt be, hogy gyermeke volt az eset szemtanúja. „A lányom pont arra ment a suliból, látta letakarva…” – írta a közösségi felületen.

Tartani lehetett a tragédiától

A borzalmas tragédia kapcsán több ismerős és barát is elmondta a véleményét és az is kiderült, tartani lehetett tőle, hogy bekövetkezik a jóvátehetetlen. Egy nő arról számolt be, hogy szombaton még beszéltek Edinával, aki előre jelezte, hogy milyen végzetes lépésre szánta el magát. 

Senki nem segített neki

„Neki nem volt családja, elfordultak tőle. Hozzám bejött szombaton, panaszkodott, azt mondta hiába kért segítséget az anyjától meg a testvéreitől, azt a választ kapta, hogy oldd meg, a te problémád! Hogy válaszolhat valaki ilyet? Rám borult, úgy sírt, azt mondta, itt vég, ennyi volt és megtette!” – írta az ismerős.

Feketére állította borítóképét

Edina a Facebook oldalán is jelezte a szándékát hétfőn reggel, pár órával a végzetes lépés előtt: feketére állította borítóképét, halála után ez alatt a kép alatt búcsúznak tőle ismerősei – írta cikkében a Ripost.

Tragédiák Budapesten is

Január 13-án egy kamasz Budapesten, a Pesti úti panelsor egyik házából vetette a mélybe magát és életét vesztette. Február elején egy óbudai, 30 év körüli családapa lett öngyilkos: a nyolcadik emeleti lakásukból vetette a mélybe magát.

A mozdony elé lépett

A BudaPestkörnyéke.hu számolt be arról, hogy egy fiatal nő követett el öngyilkosságot Nagykőrösnél, amikor a vonat elé lépett. A lány már jó ideje szenvedett, és mielőtt elkövette végzetes tettét, közösség oldalán elbúcsúzott ismerőseitől és követőitől.

Az utolsó bejegyzés

Alig egy órával azelőtt, hogy megtette volna utolsó, halálos lépését, még posztolt a Facebookon. Egy versben búcsúzott, hosszú költeményben, amelynek minden egyes sora arról árulkodott, hogy végzetes útra indul. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elolvasni.

Kiemelt kép: illusztráció