Elgázolt egy embert a metró a Széll Kálmán téren. A szerelvények nem járnak, pótlóbusszal lehet közlekedni. A rendőrség információi szerint egy 16 éves lány esett az érkező szerelvény elé.

Gázolt a metró

Elgázolt egy embert az M2-es metró a Széll Kálmán téren – értesült a BudaPestkörnyeke.hu. Az első információk szerint egy 14 éves kislány ugrott az érkező szerelvény elé, később a rendőrség elmondta, hogy egy 16 éves kamasz esett a szerelvény elé, aki a helyszínen elhunyt. Az utasokat pótlóbuszok szállítják. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nagy a készültség a helyszínen

A BudaPestkörnyéke.hu helyszíni felvétele a Széll Kálmán téren

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Így lehet közlekedni

„Az M2-es metró helyett pótlóbusz közlekedik a Déli pályaudvar és a Deák Ferenc tér között baleset miatt. A pótlóbusz megáll a Mechwart ligetnél, a Margit híd, budai hídfőnél és a Jászai Mari téren, de nem érinti a Batthyány tér állomást” – írja a BKK Facebook oldalán.

A rendőrség is megérkezett

A BudaPestkörnyéke.hu helyszíni felvétele a Széll Kálmán téren

A tűzoltókat is riasztották

A katasztrófavédelem arról tájékoztatott, hogy az esethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. A tűzoltó doktorszolgálat és a mentők is a helyszínre érkeztek.

A katasztrófavédelem autója is a téren van

A BudaPestkörnyéke.hu helyszíni felvétele a Széll Kálmán téren

Több utas tanácstalan a metró bejáratánál

Gázolás a Klinikáknál

Legutóbb június 25-én gázolt a metró, akkor 3-as vonalon a Klinikáknál történt a tragédia. Ebben a megállóban feltűnően sokan ugranak a szerelvények elé.

Tragikus állomás

Idén márciusban szintén a Klinikák megállónál gázolt halálra egy embert a metró. 2018-ban is történt itt egy gázolás, akkor a katasztrófavédelem szakemberei sikeresen kimentették a férfit, egy speciális hordágyon adták át a mentősöknek.

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is! A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Képek: A BudaPestkörnyéke.hu helyszíni felvételei a Széll Kálmán téren – Fotó: GK