A baleset a Városkapu utcánál történt, közel a vasútállomáshoz. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett. Az eset részleteiről a Katasztrófavédelem számolt be.

Ez az, amit tudni lehet

Egy mozdony elgázolt egy embert Százhalombattán. A baleset közel a vasútállomáshoz, a városkapu utcánál következett be. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A baleset a vasút közelében történt

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Sok a kérdőjel

Egyelőre nem lehet tudni, hogy miért következett be a baleset. A Katasztrófavédelem nem számolt be az elgázolt személy állapotáról. A baleset helyszínére mentőhelikopter érkezett, ami jól jelzi, hogy súlyos esetről lehet szó.

A tűzoltók is a helyszínre siettek

A műszaki mentést az érdi hivatásos tűzoltók és a százhalombattai önkéntes tűzoltók együtt végzik. A MÁVINFORM nem számolt be az esetről, de nem elképzelhetetlen, hogy a vonalat érintő vonatok késni fognak az eset következtében. Érdemes indulás előtt tájékozódni a kellemetlen meglepetések elkerülése érdekében.

A hét közepén Göd közelében volt egy tragikus baleset

Szerdán egy 90 éves férfi és 83 éves mozgássérült felesége lelte halálát egy vasúti átjáróban. Dunakeszi és Göd között lerobbant az autójuk éppen a síneken. A férfi megpróbálta eltolni onnan, de nem járt sikerrel.

Próbálta kimenteni a feleségét

A férfi megpróbálta mozgássérült feleségét kihúzni, ám már késő volt. A szemtanúk szerint ekkor visszaült mellé, nem hagyta magára. Elkerülhetetlen volt a tragédia.

Ez okozta a tragédiát

Az idős pár egy jónéhány éves Marutiban ült. A vezetője észrevette, hogy a sínekre hajtva a forgalommal szemben halad. Amikor sebességet váltott, hogy visszatolasson, lefulladt az autó, és többé nem lehetett elindítani.

Mások nem tudtak rajtuk segíteni

Az egyik szemtanú elmondta, a mögöttük érkező hölgy kiabált a férfinak, hogy menjen onnan mert érkezik a vonat. A férfi azt mondta, megoldja, ekkor ült vissza a felesége mellé. A szemtanú szerint senki nem mehetett oda hozzájuk, mert őket is elgázolta volna a vonat.

Szörnyű baleset volt

A sérülteken segíteni már nem lehetett. A fehér autót beborította a vér. A roncsok között két botot találtak, ebből lehetett tudni, hogy a jármű utasa nehezen mozgott és önerőből nem tudott kiszállni az autóból.

Sok a baleset arrafelé

A szóban forgó vasúti átjáróban számos tragikus baleset történt már. Egy alkalommal öt fiatal utazott egy autóban, amikor elakadtak. Csupán az egyikük tudott kimenekülni, a többiek a helyszínen elhunytak. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció