Elgázolt egy embert a vonat Monorierdőnél kedd délelőtt. A helyszínelés miatt több órás vágányzár várható, ezért jelentősen megnő az arra közlekedő vonatok menetideje. Vasárnap délután óta ez már a 4 olyan eset, amikor elgázol egy embert a vonat.

Gázolás Monornál

A Nyugati pályaudvarról Nyíregyházára 9:23-kor elindult Nyírség InterCity elgázolt egy embert Monorierdő és Pilis között egy átjáróban. A fény- és félsorompó jól működött – írja közleményében a MÁV. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem járnak a vonatok

Jelenleg mindkét vágányon szünetel a vonatforgalom Monor és Pilis állomások között. A vasúttársaság pótlóbuszokat rendelt, a közlekedés átszervezése folyamatban van. A Budapest-Cegléd-Szolnok-Debrecen-Záhony és a Budapest-Cegléd-Szeged vonalakon hosszabb eljutási időkre kell számítani.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Segít a katasztrófavédelem

Elgázolt egy embert a személyvonat Monorierdőn, a Nyáregyházi dűlőnél. A baleset helyszínén a monori hivatásos tűzoltók segítenek átszállni a vonaton utazóknak a mentesítő járatra – írja a katasztrofavedelem.hu.

Áll a Tokaj InterCity

A Miskolcról – Debrecenen át – a Nyugati pályaudvarra tartó, Ceglédről 9:43-kor tovább indult Tokaj InterCity (IC580) a gázolás miatt várakozásra kényszerül.

Vágányzár van

A helyszínelés miatt 2-3 órán keresztül biztosan vágányzár lesz. A MÁV Facebook oldalán azt írják, több szerelvény vesztegel a nyílt pályán.

Gázolt a vonat

A Füzesabonyból Miskolc, Szerencs érintésével Nyíregyházára hétfő reggel, 8:34-kor elindult személyvonat Rakamaz állomáson elgázolt egy embert.  A rakamazi önkéntes tűzoltók a mentőkkel közösen kiemeltek egy embert a vonat alól. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett. 

Gázolás Érdnél

Vasárnap éjszaka, a Pécsről Budapestre, a Keleti pályaudvarra tartó Sopianae InterCity Érd és Nagytétény-Diósd állomás között elgázolt egy embert. A vonatok csak az egyik vágányon közlekedtek a két állomás között.

Gázolás Badacsonynál

Vasárnap délután a Déli pályaudvarról Tapolcára 17:05-kor elindult sebesvonat Badacsonytomaj és Badacsonytördemic-Szigliget állomások között elgázolt egy embert. A két állomás között a helyszínelés ideje alatt nem közlekedhetnek a vonatok. A vonatpótló buszokkal vitték az utasokat. 

Meghalt az 53 éves nő

Később kiderült, a Badacsonynál történt gázolás áldozata egy 53 éves budapesti nő, aki a helyszínen életét vesztette. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció