Elgázolt egy embert a vonat Dunakeszi és Göd között. A szerelvények egy vágányon közlekednek, jelentős késésekre kell számtani. Az elgázolt személy a helyszínen meghalt.

Gázolt a vonat

Dunakeszi és Göd között a Keleti pályaudvarról Breclavba 19:25-kor elindult 476-os számú Metropol nemzetközi vonat elgázolt egy embert.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Késnek a vonatok

A helyszínelés ideje alatt a két állomás között csak az egyik vágányon közlekedhetnek a vonatok. A Budapest–Vác–Szob vonalon 15-20 perccel meghosszabbodik a menetidő.

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Meghalt az elgázolt személy

A Keszi Chanell információi szerint a 476. számú vonat gázolt Gyártelepen. Az áldozat a helyszínen meghalt.

Felsőgödön is gázolt a vonat

Szeptember 28-án tehervonat gázolt el egy embert a Felsőgödi állomásnál. A helyszínelés ideje alatt szünetelt az autós forgalom. A vonatok is jelentősen késtek.

Vonat elé akart ugrani

Két héttel korábban, szintén a gödi vasútállomáson, vonat el akart ugrani egy férfi. A rendőrségre eltűnés miatt érkezett jelzés 2021. szeptember 11-én reggel. Az egyenruhások többen, több irányba indultak keresni az otthonából ismeretlen helyre távozó férfit.

A peronon találtak rá

Röviddel a bejelentést követően egy, a személyleírással megegyező férfit pillantottak meg a gödi vasútállomás peronján.

Rossz állapotban volt

A zavart, könnyes szemmel sétálgató férfi elmondta a rendőröknek, hogy problémái miatt úgy döntött, egy arra közlekedő vonat elé veti magát. A körzeti megbízottak beszélgetni kezdtek a kétségbe esett emberrel, mentőt hívtak hozzá, kiérkezésükig ahogy csak tudták, nyugtatták.

Átadták a mentőknek

Már a mentők kiérkezése előtt sikerült az elkeseredett férfit jobb belátásra bírniuk, a mentőszolgálat munkatársainak átadták, akik további vizsgálatok miatt kórházba vitték.

Kiemelt kép: illusztráció