Elgázolt egy embert szerda reggel a vonat Dunakeszinél, emiatt késnek a vonatok a váci és a szobi vonalon. Az M0-ás szigetszentmiklósi szakaszánál torlódnak a járművek, 15-20 perc a plusz menetidő.

Elgázolt a vonat egy embert

Elgázolt egy embert egy személyvonat Dunakeszin, a Pálya utca elején, az M0-s autóút közelében. A helyszínre kiérkezett fővárosi hivatásos tűzoltók az utasok mentesítő járatra átszállásában nyújtanak segítséget – írja a katasztrófavédelem szerda reggel. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Átszállították az utasokat

Dunakeszi és Rákospalota-Újpest állomás között a Szobról a Nyugati pályaudvarra tartó 2329-es számú S70-es vonat elgázolt egy embert. Az utasok a katasztrófavédelem munkatársainak segítségével egy másik S70-es vonatra szálltak át – írja Facebook oldalán a MÁV.

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Késnek a vonatok

A helyszínelés ideje alatt a vonatok a két állomás között csak egy vágányon közlekedhetnek. A Budapest–Vác–Szob vonalon 15-20 perccel meghosszabbodik a menetidő.

Kimaradt járatok

A baleset miatt a Nyugati pályaudvarról Vácra 5:45-kor és a Vácról a Nyugatiba 6:46-kor induló S70-es vonat nem közlekednek.

Nem végeztek a munkálatokkal

Szolnok és Abony között az egyik vágányon a reggeli kora reggeli órákig tartó, tervezett vágányzárat nem fejezték be, a munkát várhatóan nyolcig végzik. A vonatközlekedés egy vágányon haladhat.

Nem járnak a vonatok

Emiatt a Szolnok–Cegléd–Szolnok közötti személyvonatok előreláthatóan reggel 8 óráig nem közlekednek.

Útlezárás Törökbálintnál

Az M1-es autópályán a főváros irányába, a 12-es km-nél lévő Törökbálint csomópont felhajtó ágát csütörtök estig burkolatjavítás miatt lezárták.

Javasolt útvonal

Így akik az 1-es főút felől haladnak, nem tudnak felhajtani az autópályára. Kerülni Törökbálint felé továbbhaladva, a következő körforgalmú csomóponton keresztül lehet. 

Dugó Szigetszentmiklósnál

Az M0-s autóút déli szakaszán, az M1-es autópálya felé, a Nagy Duna-híd előtt torlódnak a járművek. Szigetszentmiklóstól 10-15 perc menetidő többlettel kell számolni. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció