Gázolt a vonat a 9. kerületben, a helyszínelés végéig a Ferencváros állomást érintő elővárosi és távolsági vonatok késnek.

Gázolt a vonat

Elgázolt egy embert egy személyvonat Budapest 9. kerületében, az Albert Flórián útnál. A fővárosi hivatásos tűzoltók segítettek a vonat mintegy száz utasának leszállni a szerelvényről, az utasok mentesítő járattal folytathatják majd útjukat – írja a Katasztrófavédelem

InterCity gázolt

A Keleti pályaudvarról Szombathelyre 14:15-kor elindult 916-os számú Alpokalja InterCity vonat a Keleti pályaudvar és Ferencváros között, a Gyáli úti felüljáró közelében elütött egy embert – olvasható a MÁV oldalán.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Nem megy tovább a járat

Az IC vonat nem közlekedik tovább, az utasokat átszállítják a 146-os számú Transilvania EuroCity vonatra, mely a mai napon Tatán és Komáromban is megáll.

Így utazhatnak tovább

A Csornáig utazók a Győrből Sopronba 16:39-kor tovább induló 936-os számú Kékfrankos IC vonatot vehetik igénybe. A Csornán túlra utazók pedig Győrből 17:39-kor Szombathely, Ljubljana felé tovább induló 310-es számú Dráva nemzetközi InterCity vonatot vehetik igénybe.

Késnek a vonatok

A Keleti pályaudvar–Budapest-Kelenföld és a Kőbánya-Kispest–Budapest-Kelenföld közötti szakaszon egyes vonatok menetideje 10-20 perccel megnövekedhet. A Keleti pályaudvarról Sopronba elindult 936-os számú Kékfrankos IC 20 percet késik.

Járműhiba

A Keleti pályaudvarról Sülysápra 15:50-kor és a Sülysápról a Keleti pályaudvarra 16:54-kor induló S60-as vonat (3446, 3463) járműhiba miatt nem közlekedik.

Hatósági intézkedés

A Székesfehérvárról a Déli pályaudvarra 15:48-kor elindult 4523-as számú Z30-as vonat Agárd megállóhelyen hatósági intézkedés miatt várakozik.

Késés a székesfehérvári vonalon

Az intézkedés befejezéséig Gárdony és Székesfehérvár között csak az egyik vágányon közlekedhetnek a vonatok. A Budapest–Székesfehérvár vonalon 10-15 perccel is meghosszabbodhat a menetidő. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció