A 11 éves kisfiú az iskolából tartott haza. A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a Határ úr és Szent Miklós útja kereszteződésénél akart átmenni az úton, amikor elütötte egy fekete audis.

Az iskolából tartott haza

Elgázoltak egy iskolából hazafelé tartó iskolást Szigetszentmiklóson. A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a 11 éves kisfiú a Határ úr és Szent Miklós útja kereszteződésénél akart átmenni az úton, amikor elütötte egy fekete audis. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Segítségnyújtás nélkül továbbhajtott

A sofőr az adatai hátra hagyása és segítségnyújtás nélkül simán tovább hajtott. A hasát és mellkasát fájlaló gyerek könnyű sérülést szenvedett. – írta a 24.hu

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

A rendőrség keresi

A rendőrség segítségnyújtás elmulasztása bűntettének gyanúja miatt folytat nyomozást egyelőre ismeretlen tettes ellen.

Szemtanúkat keresnek

A szigetszentmiklósi zsaruk azt kérik, hogy aki látta a balesetet, a járművel, vagy annak vezetőjével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-2883 telefonszámon, illetve tegyen bejelentést a Telefontanú 06-80-555-111 zöldszámán, vagy a 112 központi segélyhívón.

Itt történt a baleset

Dunaalmáson is majdnem tragédia történt

Ahogy korábban a Kékvillogó.hu is megírta, kamion sodort el egy kerékpárral közlekedő nőt március 16-án délután, amikor Dunaalmás felé haladt a főúton. Nyílt törést szenvedett a kezén, szemüvege a homlokába állt, de hiába kért segítséget. Már a rendőrség is keresi a felelőtlen sofőrt.

Gyorsan haladó járművek

„Az út szélén mentem, hiszen rengeteg autó és kamion jár arra, akik sokszor szerintem a megengedettnél gyorsabban is haladnak. Eddig szerencsére nem volt gond” – tette hozzá. Március 16-án azonban a nő csak azt látta, hogy valami hatalmas szürke jármű utolérte és kikerülés nélkül hajt el mellette. Elkezdett üvöltözni, hogy elüti, de a kamion kitérés nélkül haladt továbbra is.

A menetszél az út közepére dobta

„Mintha lelassult volna az idő, óráknak telt, amíg elment mellettem. Én csak görcsösen szorítottam a kormányt és csak tekertem és tekertem, hogy ne kerüljek a kerekei alá. Végül, amikor a végéhez ért, a kamion a kilógó lámpája sértette végig a kezemet, a menetszél pedig kidobott az út közepére, a mögötte érkező autó elé” – mesélte tovább a történteket.

Nem állt meg senki

Mariann ösztönösen a jobb kezével próbálta tompítani az esést, amitől eltört a csuklója, de így nem csattant a feje az aszfalton. Sem a gázoló kamionos, sem az utána haladó autós nem állt meg. A baleset után még volt annyi lélekjelenléte, hogy bekússzon az árokba, ahova egyébként a kerékpárja is repült.

Sokkot kapott az árokban

„Magára az esésre nem emlékszem, csak arra riadtam, hogy már az úton fekszem méterekre a biciklimtől. Az árokban kaptam igazán sokkot, amikor megláttam, hogy a bal kezemen nyílt törés van, az inam is kilátszott. Azt nem tudtam, hogy a jobb csuklóm eltört, a sokktól nem is éreztem a fájdalmat” – árulta el a hölgy.

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt fotó: police.hu