Két baleset is történt az M1-es autópályán csütörtökön, a késő délutáni órákban. Biatorbágynál egy gyalogost gázolt el egy autós az M1-en. Mindkét irányba leállították a forgalmat.

Hat autó ütközött

Bicske magasságában, a Budapest felé vezető oldalon hat kocsi ütközött össze, írja az MTI. Az autókban összesen tizen utaztak, mentőhelikopter érkezett a baleset helyszínére. A baleset miatt mindkét irányba lezárták az autópályát. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Gázolás Biatorbágyon

Az Útinform szerint Biatorbágy térségében is történt egy baleset, szintén a főváros felé vezető oldalon. Az MTI úgy tudja, hogy az egyik oldalon elütöttek egy embert, aki átrepült a másik oldalra, és ott újra elgázolták. A baleset miatt több kilométeres torlódás alakult ki az autópályán.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Leállították a forgalmat

„Súlyos baleset történt az M1-es autópályán. A 36-os km-nél mindkét irányba megállították a forgalmat! A Hegyeshalom felé vezető oldalon a torlódás meghaladta a 7 km-t, Budapest felé pedig a 4 km-t. Aki teheti, az 1-es főúton kerülhet, de már ott is erős forgalomra, torlódásra kell számítani! A Hegyeshalom felé vezető oldalt a 27-es Zsámbék/Herceghalom csomópontban leterelik a forgalmat” – írja az utinform.hu A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: dugó az M1-esen – Forrás: Facebook