Az idei már a 19. halottak napja volt, amikor a műsorvezető kiment a temetőbe a kislánya sírjához. Ha nem ragadta volna el a betegség, akkor lehet, hogy már menyasszony lenne – nyilatkozta Barna Barnabás.

Nyomkövetővel él

Áprilisban rendőrök törtek a TV2 műsorvezetőjére, Barna Barnabásra. Ezt követően a vizsgálat lezárásáig a bíróság lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el vele szemben, hatósági nyomkövetőt kell hordania a lábán. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Rátörtek a rendőrök

Nemrég egy benzinkúton készültek róla fotók, ekkor derült ki, hogy pontosan miért nem látható a Zenebutik képernyőjén, ahol eddig több műsorban is rendszeresen feltűnt. „Sajnos igaz a hír – nyilatkozta mulatóssztár. – Április végén, hajnalban törtek rám a rendőrök.”

TUDTAD? A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az erősebb napokon már 300 ezren olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Nagyon menő, hogy rengeteg hirdető is minket választ, bízik bennünk és a szponzorált cikkek is a piacvezetők közé repítenek minket. (Részletek itt) Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! Gyere vissza pár óra múlva, mert a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon mindig találsz olyan infót, amit máshol nem olvashatsz.

48 órás fogva tartás

 Barnát 48 órán át fogva tartották, azóta kell viselnie ezt az eszközt a bokáján. A vizsgálat befejezéséig lakhelyelhagyási tilalom vonatkozik rá, azaz Borsod megyét nem hagyhatja el.

Bízik az igazságszolgáltatásban

A műsorvezető arról nem beszélt, mivel gyanúsítják, de a folyamatban lévő ügyről semmit sem árulhatott el, de azt hozzátette: bízik az igazságszolgáltatásban és abban, hogy hamarosan véget ér ez a rémálom.

Nem tud fellépni

A mulatóssztár fél éve nem tud fellépni, nem tud tévéműsorokat csinálni. A műsorvezető néhány évvel ezelőtt azzal hallatott magáról, hogy az advent második hetében 100, a felsőzsolcai önkormányzat által kiválasztott rászoruló családnak személyesen osztotta ki a tartós élelmiszerekből álló csomagokat.

Meglátogatta kislánya sírját

A zenészt legutóbb egy temetőben fotózták le. „Elmentem a leukémiában meghalt kislányom sírjához, hogy tisztességesen megemlékezzek róla – mondta a Blikknek a műsorvezető, aki arra most gondosan ügyelt, hogy a temetőben ne látszódjon a nyomkövető a lábán.

 Kegyetlen érzés

„Szülőként nincs annál kegyetlenebb érzés, mint amikor az orvosok közlik, hogy a gyereked gyógyíthatatlan beteg. Onnantól már csak a napokat számolod, és tudod, hogy egyszer vége lesz” – mondta.

Menni kell tovább

„Aztán amikor megtörténik, akkor ott állsz és azt gondolod, hogy semmi értelme az életednek. Menni kell tovább, azonban a fájdalom nem múlik. Ha valaki ennek az ellenkezőjét állítja, az hazudik szerintem” – tette hozzá.

Már menyasszony lehetne

Az idei már a 19. halottak napja volt, amikor a műsorvezető kiment a temetőbe a kislánya sírjához. Ha nem ragadta volna el a betegség, akkor lehet, hogy már menyasszony lenne – mondta Barnabás. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Barna Barnabás. Fotó: Népszava